A Spor’da Yayınlanacak 2023/24 Ziraat Türkiye Kupası 1’inci Tur Maçları Belli Oldu

24.09.2023 - 20:10

A Spor’da Yayınlanacak 2023/24 Ziraat Türkiye Kupası 1’inci Tur Maçları Belli Oldu

A Spor’da yayınlanacak 2023/24 sezonu Ziraat Türkiye Kupası 1’inci Tur maçları belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası heyecanını sezon boyunca ekranlara getirecek A Spor, yayınlara 6 karşılaşma ile başlıyor. Önümüzdeki turlarda daha fazla karşılaşmanın yayınlanması bekleniyor.
 
Yaklaşık 10 ay sürecek Ziraat Türkiye Kupası’nda yeni sezon heyecanı Salı günü oynanacak 1’inci eleme turu maçlarıyla başlıyor. Geçtiğimiz sezon başında Ziraat Türkiye Kupası yayın haklarını yenileyen Turkuvaz Medya, birinci eleme turunda karşılaşmaların A Spor ekranlarından naklen yayınlanacağını duyurdu. Salı, Çarşamba ve Perşembe günü toplam 6 karşılaşma, A Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.
 
A Spor, Ziraat Türkiye Kupası’nın önümüzdeki turlarında canlı yayınlayacağı maç sayısını artıracak. Önümüzdeki turlarda bazı karşılaşmaların ATV ekranlarından da yayınlanması bekleniyor.

Salı Günü Yayınlar Başlıyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan Salı günü oynanacak mücadelelerle başlıyor. Salı gününün programında ise A Spor iki mücadeleye yer veriyor.
 
A Spor’da günün açılışı Edirnespor ile Çorlu Belediyespor mücadelesiyle yapılıyor. Saat 14.00’teki bu mücadelenin ardından Balıkesirspor sahne alıyor. Balıkesirspor ile Burhaniye Belediyesi arasındaki bu mücadele, Salı günü A Spor’da yayınlanacak son maç oluyor.
 
Çarşamba ve Perşembe günü de A Spor’un ikişer mücadeleyi yayın akışına aldığı görülüyor. Çarşamba günü Karşıyaka ve Perşembe günü Elazığspor sahne alıyor. A Spor’un Ziraat Türkiye Kupası 1’inci Tur'unda yayınlayacağı tüm karşılaşmalar şu şekilde sıralanıyor:
 
Salı
  • 14.00 Edirnespor-Çorlu Belediyespor
  • 17.30 Balıkesirspor-Burhaniye Belediyespor
 
Çarşamba
  • 14.00 12 Bingölspor-Elazığ Karakoçan
  • 17.30 Karşıyaka-Bergama Belediyespor
 
Perşembe
  • 13.00 Arguvan Belediyespor-Elazığspor
  • 15.30 Adana 1954-Osmaniyespor
Ziraat Türkiye Kupası Çarşambaspor Yozgatspor Maç Görüntüsü

A Spor Sezon Boyunca ZTK Heyecanını Ekranlara Taşıyacak

A Spor, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da Ziraat Türkiye Kupası’nın resmi yayıncısı. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yayınlara 1’inci Tur maçlarıyla başlayan A Spor, önümüzdeki turlarda da yayınlarına devam edecek.
 
Her geçen tur daha fazla maçı ekranlara getirmesi beklenen A Spor’da Ziraat Türkiye Kupası 1’inci Tur u maçlarını takip edebilirsiniz.