Bein Link Alanyaspor–Fenerbahçe 24 Eylül Canlı Maç İzle

24.09.2023 - 19:01

Bein Link Alanyaspor–Fenerbahçe 24 Eylül Canlı Maç İzle

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Alanya deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, maçın favorisi durumunda. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan kritik maça ilgi son derece yüksek. Alanyaspor Fenerbahçe maçından önce futbol severler; “Fenerbahçe maçı izle, Alanyaspor maçı izle, Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle, Alanyaspor Fenerbahçe canlı maç izle, Alanyaspor Fenerbahçe maç izle, Alanyaspor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı” gibi aramalara yöneliyor. Spor Ekranı kalitesiyle güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

ALANYASPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Alanyaspor Kayserispor Maç Afişi

Alanyaspor-Fenerbahçe- Maçı Canlı Yayın Linki 

Alanyaspor-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Alanyaspor deplasmanındaki mücadelesini izlemek isteyen futbol tutkunları, beIN Sports HD 1 kanalından ekranlara gelecek.

Alanyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Alanyaspor Fenerbahçe maçına Kırbıyık Holding Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maç içi istatistikleri takip etmek adına FB TV yayınından faydalanabilirsiniz.

ALANYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Ligde Henüz Puan Kaybetmedi

 fenerbahçe kadro

Fenerbahçe bu sezon şampiyonluğa ulaşma konusunda oldukça kararlı görünüyor. Trendyol Süper Lig’de şu ana dek oynadıkları 4 maçı da kazanan sarı lacivertliler, aynı zamanda oyun olarak da taraftarlarına fazlasıyla güven aşıladı. Tadic, Dzeko gibi lider karakterli oyuncuların takıma dahil edilmesi, Osayi, İrfan, İsmail gibi oyuncuların form yükseltmesi, takımın çıkış yakalamasında oldukça etkili oldu. Fenerbahçe bu sezon sadece lig maçlarında değil tüm resmi maçlarda kazanmayı başardı. Son zamanlarda takımın bu denli etkileyici bir sezon başlangıcı söz konusu değil. Seriyi sürdürmeye kararlı görünen takım, geçen hafta geriye düştüğü maçta Antalyaspor’u yenmeyi başardı. Takımda Emre Mor, Cengiz Ünder, Luan Peres ve Lincoln gibi isimlerin sakatlık problemi devam ediyor.

Fenerbahçe Konferans Ligi’ne Harika Başladı

 ismail kartal

Fenerbahçe hafta arasında UEFA Konferans Ligi’nde grup maçlarına startı verdi. Grubun favorileri arasında gösterilen Fenerbahçe, Danimarka temsilcisi Nördesjand ile sahasında karşılaştı. Oyunu büyük ölçüde kontrolü altında tutmayı başaran sarı lacivertliler, sahadan istediği sonuçla ayrılmayı bildi. Maçı 3-0 kazanan temsilcimiz, gruptaki diğer takımlara da adeta gözdağı vermiş oldu. İlk haftadan liderliği ele geçiren takımda goller; Serdar, Batshuayi ve Crespo’dan geldi. Özellikle süre bulmakta zorluk yaşaya Crespo’nun bu golü, moral açısından oldukça değerliydi. Yeni transfer Fred ise oyunuyla taraftarlardan tam not almayı bildi.

Alanyaspor Henüz Kaybetmedi

 alanyaspor antrenman

Alanyaspor 2022-2023 sezonunda henüz bir yenilgi ile karşılaşmadı. Bu seriyi devam ettirebilmek adına Fenerbahçe maçı oldukça kritik bir eşik olacaktır. Takımın sahada öz güveni oldukça yüksek görünüyor. 5 haftanın sonunda toplamda 7 puan toplayan Alanyaspor, ligin aynı zamanda en fazla berabere kalan takımı durumunda. Ömer Erdoğan’ın talebeleri, geçen hafta yine iç sahada Kasımpaşa ile karşılaştı. 3-1 öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadılar ve 2 puanı şok bir şekilde kaybetmiş oldular. Muhtemelen Carlos Eduardo, Efecen Karaca ve Anderson Silva gibi oyuncularla etkili olmaya çalışacaklardır.