Bein Link Başakşehir-Galatasaray 23 Eylül Canlı Maç İzle

23.09.2023 - 18:43

Bein Link Başakşehir-Galatasaray 23 Eylül Canlı Maç İzle

Trendyol Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, bu akşam saat 20.00’de Başakşehir’in konuğu oluyor. Aynı şehrin iki takımının kapışmasına Fatih Terim Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maç öncesinde popüler aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Galatasaray maçı izle, Başakşehir maçı izle, Başakşehir Galatasaray canlı izle, Başakşehir Galatasaray canlı maç izle, Başakşehir Galatasaray maç izle, Başakşehir Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein maçı izle, Süper Lig link. Maça dair güncel gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

başakşehir galatasaray

Başakşehir-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Başakşehir-Galatasaray İzleme Linki Galatasaray ve İstanbul Başakşehir takımlarının zorlu mücadelesine tanıklık etmek isteyenler, beIN Sports HD 1 kanalına yönelebilir.

Başakşehir-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Okan Buruk’un liderlik ettiği Galatasaray, liderlik maçında Başakşehir’e konuk oluyor. Maçı canlı takip etmek için altta yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

BAŞAKŞEHİR-GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Liderliğe Oturmak İstiyor

 muslera

Sarı kırmızılı takım şu ana dek Trendyol Süper Lig’de çıktığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 1 maçı ertelenen Galatasaray, Okan Buruk liderliğinde bir kez daha şampiyon olmak istiyor. Bu maçı kazanmaları durumunda maç fazlasıyla da olsa liderliği ellerine geçirecekler. Aynı haftada Fenerbahçe’nin de Alanyaspor deplasmanında mücadele edeceğini anımsatalım. Başakşehir maçında Dries Mertens, Hakim Ziyech ve Mauro Icardi üçlüsünün sahada olması bekleniyor. Bu arada geçen sezon Galatasaray bu sahada 7 golle kazanmıştı. O maçtan sonra takımın müthiş serisi gelmişti. Bu nedenle Cimbom, karşısında özel olarak odaklanmış bir takım bulabilir.

Kopenhag Maçında Harika Geri Dönüş

 tete

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında Kopenhag’ı Çarşamba günü Rams Park’ta ağırladı. Maça istediği gibi baskılı başlamasına rağmen Danimarka ekibi üst üste bulduğu 2 golle adeta buz gibi bir hava yarattı. Maçın son yarım saatinde Kopenhag maçı 1 kişi eksik şekilde oynadı. Bu fırsatı çok iyi değerlendiren Galatasaray, 2 dakika içinde gelen 2 golle geri döndü. En azından 1 puanı kurtaran sarı kırmızılı ekip, büyük bir moral depoladı. Galatasaray haftaya Manchester United ile İngiltere’de karşılaşacak. Bu arada lig maçı öncesinde deplasman ekibinde cidi bir eksik söz konusu değil.

Başakşehir İntikam Peşinde

 çağdaş atan

Geçen sezon 7 golle alınan ağır yenilgi, hala futbol severlerin hafızasında. O maç daha uzun süreler boyunca unutulmayacak gibi görünüyor. Galatasaray, Başakşehir karşılaşmasından sonra nasıl ki özgüven depoladıysa bunun tam tersi bir durum da ev sahibi takım için oluşmuştu. Emre Belözoğlu’nun o dönemdeki takımı, bu ağır yenilgi sonrasında ciddi anlamda yara almıştı ve toparlanmakta oldukça zorlanmıştı. Bu sezonun başında gelen üst üste yenilgilerden sonra Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı. Takımın başına ise bir başka genç teknik direktör Çağdaş Atan getirildi. Atan’ın takımı henüz ilk maçından 3 puanı almayı başardı. Ev sahibinde Patryk Szysz’in sakatlık sorunu sürüyor.