CBC Sport 19-21 Eylül Arasında Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

19.09.2023 - 10:28

CBC Sport 19-21 Eylül Arasında Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi ve Avrupa Ligi yayınlarıyla dikkat çeken CBC Sport, 19-21 Eylül arasında yayınlayacağı maçları paylaştı. Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçları, Konferans ve Avrupa Ligi’nden birer maç CBC Sport ekranlarında olacak. Böylece futbolseverler CBC Sport’ta toplam 6 karşılaşmayı takip etme şansı bulacak.

Türkiye’den izlenebilen kanallardan CBC Sport, Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi ve Avrupa Ligi yayınlarıyla sporseverlerin karşısına çıkıyor. Her hafta birçok mücadeleyi izleme imkanı tanıyan CBC Sport, 19-21 Eylül arasında yayınlayacağı karşılaşmaları açıkladı. Toplam 6 karşılaşma, CBC Sport ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

CBC Sport’un yayın akışını paylaşmasının ardından “Galatasaray-Kopenhag şifresiz mi? Fenerbahçe-Nordsjaelland hangi kanalda? Club Brugge-Beşiktaş şifresiz mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Şampiyonlar Ligi’nden 4 Mücadele CBC Sport’ta

Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını ekranlara getiren CBC Sport, ilk hafta maçlarından 4 tanesini yayın akışına ekledi. Bugün Milan - Newcastle United maçıyla yayın maratonu başlayacak. Bu maçın hemen ardından PSG ile Borussia Dortmund’un keyifli kapışması ekranlara gelecek.

Futbolseverlerin cevabını merak ettiği soruların başında ise “Galatasaray-Kopenhag CBC Sport’ta mı?” geliyor. CBC Sport’un açıklanan yayın akışında bu maç da yer alıyor. Çarşamba günü ekranlara gelecek diğer mücadele ise Bayern Münih ile Manchester United arasında oynanıyor.

Salı
  • 19.45 Milan-Newcastle United
  • 22.00 PSG-Borussia Dortmund
Çarşamba
  • 19.45 Galatasaray-Kopenhag
  • 22.00 Bayern Münih-Manchester United

Club Brugge-Beşiktaş Maçı CBC Sport’ta

CBC Sport’un açıklanan yayın akışında Club Brugge ile Beşiktaş maçı yer alıyor. Konferans Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş’ın zorlu sınavı CBC Sport’ta futbolseverlerle buluşuyor. Bu maçın öncesinde ise Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Molde’yi konuk ediyor. Avrupa Ligi’ndeki bu zorlu mücadele de CBC Sport’tan naklen yayınlanıyor.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını ekranlara getiren CBC Sport’un önümüzdeki haftalarda Avrupa kupaları yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

Perşembe
  • 19.45 Karabağ-Molde
  • 22.00 Club Brugge-Beşiktaş