TRT 1 LİNK Japonya-Türkiye12 Eylül CANLI MAÇ İZLE

12.09.2023 - 12:11

TRT 1 LİNK Japonya-Türkiye12 Eylül CANLI MAÇ İZLE

Euro 2024 Elemeleri D Grubu’nda geçtiğimiz gün Ermenistan’la karşılaşan ve 2 puan kaybeden millilerimiz, şimdi de hazırlık maçı kapsamında Japonya ile karşılaşıyor. Belçika’nın ev sahipliği yapacağı özel maç, Türkiye saatiyle 15.20’de başlayacak. Maçtan önce dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Japonya maçı izle, Türkiye maçı izle, Japonya Türkiye canlı izle, Japonya Türkiye canlı maç izle, Japonya Türkiye maç izle, Japonya Türkiye bedava maç izle, Türkiye maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri. Müsabakaya ilişkin detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

JAPONYA-TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

japonya türkiye

Japonya-Türkiye Maçı Canlı Yayın Linki 

Japonya-Türkiye Maç İzleme Linki Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Japonya ile oynayacağı özel maçı TRT 1’den izleyebilirsiniz.

Japonya-Türkiye Maçı Canlı Takip

Türkiye, Asya kıtasının 1 numarası ile karşı karşıya geliyor. Keyifli geçmesi beklenen maça dair istatistikler için UEFA’nın resmi sitesini ziyaret edebillirsiniz.

JAPONYA-TÜRKİYE MAÇI CANLI TAKİP

Türkiye Ermenistan’a Takıldı

 ermenistan maç sonucu

A Milli Futbol Takımı, Euro 24’teki yerini almak adına D Grubu’nda Hırvatistan, Galler ve Ermenistan gibi takımlarla mücadele ediyor. Gruba oldukça iyi başlamasına rağmen Ermenistan karşısında kaybedilen 2 puan moralleri epey bozdu. Türkiye kaybettiği 2 puana rağmen Hırvatların maç eksiğinden kaynaklı olarak maçtan sonra da lider kalmıştı. Fakat iç sahada Ermenistan karşısında kaybedilen 2 puan, milli takım için epey yaralayıcı oldu. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısına önemli bir baskıyla başlasak da Ermenistan, sürpriz bir şekilde öne geçti. O dakikadan sonra önemli riskler alan Türkiye, arka alanda rakibe birkaç pozisyon verdi. Baskı son dakikalarda sonuç verdi ve Bertuğ Yıldırım’ın golüyle eşitliği yakaladık.  

Kuntz İstifa Edecek mi?

 kuntz istifa

Türkiye, D Grubu’nda oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Bundan sonra oynanacak Hırvatistan maçı hem Türkiye’nin hem de Kuntz’un kaderini tayin edecek gibi görünüyor. Grupta “bay takım” sırası Türkiye’ye geldiği için milli takımımız bu haftayı özel maç yaparak geçirecek. Türkiye ve Japonya en son 18 Haziran 2002 tarihinde Dünya Kupası kapsamında karşı karşıya gelmişti. Bu arada Japonya karşısında, sakatlık problemi bulunan Kerem Aktürkoğlu oynayamayacak. Aynı zamanda Abdülkerim Bardakçı da Belçika’ya götürülmesi. Kuntz ise istifa konusunda kendisine yöneltilen soruya; “Neden eleştiri alıyoruz, maçta çok sayıda pozisyona girdik ve bunları gole çeviremedik, bu mu eleştiriliyor?” şeklinde yanıt verdi. Ayrıca TFF Başkanı Büyükekşi de Kuntz ile yolların devam edeceğini açıkladı.

Japonya’dan Büyük Sürpriz

 japonya

Aya kıtasının 1 numaralı temsilcisi olan Japonya’nın müthiş çıkışı devam ediyor. Dünya sıralamasına yükseliş trendinde olan takım, ne denli formda olduğunu oynadığı son hazırlık maçında net gösterdi. Almanya ile karşılaşan Japonya, büyük bir sürprize imza atarak rakibini 4-1 ile geçti. O maçta skorla beraber oyun olarak da Japonların üstünlük kurduğunu gördük. Japonlar Dünya Kupası sonrasında 5 hazırlık maçı oynadı. Bu maçlarda 3 galibiyet 1 yenilgi ve 2 beraberlik elde ettiler. Hollanda Ligi’nde oynayan Ueda, Reims forması giyen İto ve Brighton’ın önemli oyuncusu Mitoma, takımın önemli oyuncuları arasında bulunuyor.