ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2023/24 Sezonu Sports TV’de

12.09.2023 - 11:28

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2023/24 Sezonu Sports TV’de

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde sezon 13 Eylül’de oynanacak maçlarla başlıyor. Sezonun tüm heyecanı Sports TV’de yaşanıyor. Her hafta iki mücadeleyi Sports TV ekranlarından takip edebilirsiniz. Ligde geri kalan maçlar ise TBF TV YouTube kanalından yayınlanıyor.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 13 Eylül’de sezon başlıyor. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da karşılaşmalar Sports TV ve TBF TV YouTube kanalından yayınlanıyor. Haftada iki karşılaşma Sports TV’de yayınlanırken, geri kalan karşılaşmaların adresi TBF TV YouTube oluyor.

3 Haftalık Program Belli Oldu

Sports TV’nin ilk üç haftada yayınlayacağı karşılaşmalar belli oldu. ÇBK Mersin ile Fenerbahçe arasındaki mücadeleyle sezon açılışı yapılıyor. Perşembe günü ise Kayseri Basket ile Uludağ Basket arasındaki karşılaşma, Sports TV’den ekranlara geliyor.

İkinci haftada ise Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev randevu Sports TV ekranlarında basketbolseverlerle buluşuyor. Ayrıca Hatay BB ile OGM Orman arasındaki kritik karşılaşma da Sports TV’den naklen yayınlanıyor.

Üçüncü haftada OGM Orman-Botaş ve Çankaya Üni-Nesibe Aydın karşılaşmaları, Sports TV’den naklen yayınlanıyor.

Sports TV de ilk hafta maçlarının duyurusunu Twitter’dan yaptı. Sports TV’nin konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Basketbolda heyecan bu sene de sportstv'de!
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi heyecanı sporun kanalında esmeye devam ediyor!
Sezonun ilk haftasında finalistler karşı karşıya geliyor!
🏀 ÇBK Mersin - Fenerbahçe Alagöz Holding
🗓️ 13 Eylül Çarşamba
⏰ 18.30
🏀 Melikgazi Kayseri Basketbol - Bursa Uludağ Basketbol
🗓️ 14 Eylül Perşembe
⏰ 18.00
canlı yayınla sportstv'de!


Sports TV’nin Yayınlamadığı Maçlar TBF TV YouTube’da

Sports TV tarafından her hafta Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşma ekranlara getirilecek. Haftanın diğer karşılaşmaları ise TBF TV YouTube kanalından naklen yayınlanacak. Böylece basketbolseverler sezon boyunca ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçlarını şifresiz izleyebilecek.

TBF TV YouTube kanalında Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçlarının yanı sıra Kadınlar Basketbol 1’inci Ligi, Basketbol 1’inci Ligi ve Basketbol 2’nci Ligi maçları da ekranlara gelecek.