Beşiktaş-Dinamo Kiev Konferans Ligi Play-off Turu Rövanş Maçı TRT Spor’da

28.08.2023 - 10:58

Beşiktaş-Dinamo Kiev Konferans Ligi Play-off Turu Rövanş Maçı TRT Spor’da

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, play-off turu rövanş maçında Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Beşiktaş-Dinamo Kiev Konferans Ligi play-off turu rövanş maçı TRT Spor’da naklen yayınlanıyor. Perşembe 21.00’deki karşılaşmayı, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Konferans Ligi’nde ilk maçta tur için avantajı yakalayan Beşiktaş, iç sahada Dinamo Kiev’i bir kez daha mağlup ederek adını gruplara yazdırmak istiyor. Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki mücadele ise TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. Perşembe 21.00’deki karşılaşmayı, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

TRT Spor’un yayın akışını açıklamasının ardından “Beşiktaş-Dinamo Kiev şifresiz mi? Beşiktaş-Dinamo Kiev rövanş maçı hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu.

Avantajlı Skor ama Yeterli Değil

Deplasmanda 3-2 kazanılan karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Avantajlı bir skor elde ettiklerini belirten Güneş, ancak skorun yeterli olmadığını belirtti. Şenol Güneş’in açıklamaları şu şekildeydi:
 
Kazanarak ayrılmak bizim için iyi oldu, mutluyuz. İlginç bir maç oldu. Avantajlı bir skor ama yeterli değil. Rövanşı da var. İkinci maçta turu geçmek istiyoruz. Kazanmak güzel ama daha iş bitmedi. Oyuncularıma emekleri için teşekkürler. Kolay bir maç olmadı. Kanatları savunmakta biraz zorluk çektik. Hücumdayken biz de etkiliydik. Bizim için sonuç olarak, fena değil. Güzel oldu deplasmanda kazanmak. İkinci maçta inşallah gol yemeden bitiririz. Gol atmak istiyoruz da gol yemeyiz inşallah.


Lucescu’dan Hakem İsyanı

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu da karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarını anlamadığını dile getiren Lucescu, sürekli gollerinin iptal edildiğini belirtti. Lucescu’nın maç sonunda yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Bana şimdi maçı hakeme bağladığımı söyleyecekler ama bu şekilde iptal edilen gollerin şampiyonuyuz resmen. Geçen sene Benfica. Bu sene Beşiktaş maçı. Ayrıca yediğimiz penaltı. Top çok yakın mesafeden geliyor. Sadece bunlar değil elbette. Savunmada ciddi hatalar yaptık.
Beşiktaş teknik ve fiziksel anlamda bizden daha güçlü. Ancak böyle güçlü rakibe karşı oyun organizasyonu ve birlikteliği olarak iyiydik. Oyundan memnunum. Daha hiçbir şey bitmedi. İstanbul'da inanmaya devam etmeliyiz.