2023 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

23.08.2023 - 19:11

2023 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da

CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın yayıncısı belli oldu. 28 Ağustos ile 16 Eylül arasındaki 2023 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’da. Türkiye’nin de yer alacağı turnuvayı, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası, 28 Ağustos’ta başlıyor. Turnuvanın yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. 28 Ağustos ile 16 Eylül arasındaki turnuvayı, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz. Türkiye, turnuvadaki ilk maçına 30 Ağustos’ta Fransa karşısında çıkacak.

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’ın yanı sıra CEV YouTube kanalında da her gün en az 1 mücadelenin yayınlanması bekleniyor.

Filenin Efeleri’ne Kavuşmaya Son 1 Hafta
TRT Spor Yıldız, yaptığı paylaşımla geri sayımı başlattı. Türkiye’nin ilk maçına 30 Ağustos’ta çıkacağını belirten TRT Spor Yıldız’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:
“#FileninEfeleri'ne kavuşmaya son 1 hafta! ⏳
🏐 2023 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası'ndaki ilk maçımıza 7️ gün kaldı! 😍
Türkiye 🆚 Fransa
📆 30 Ağustos, 🕕 18.00


Açılış Maçı Fransa’ya Karşı

Türkiye, 28 Ağustos’ta başlayacak turnuvaya 30 Ağustos’ta merhaba diyecek. Yunanistan, İsrail, Portekiz, Romanya ve Fransa gibi ekiplerle karşılaşacak Türkiye, ilk maçta grubun favorisi Fransa ile kozlarını paylaşacak. 

Turnuvanın ikinci maçında Romanya ile karşılaşacak Türkiye, üçüncü maçta Yunanistan ile kozlarını paylaşacak. Türkiye, gruptaki son maçını ise 5 Eylül günü İsrail’e karşı oynayacak. Grubu ilk 4 sırada bitiren ekipler, adını bir üst tura yazdıracak. Grup aşamasının ardından TRT Spor ve TRT Spor Yıldız’ın turnuvada daha fazla karşılaşmayı ekranlara getirmesi bekleniyor.
Türkiye’nin CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki fikstürü şu şekilde:

30 Ağustos
  • 18.00 Türkiye - Fransa
1 Eylül
  • 16.00 Romanya - Türkiye
2 Eylül
  • 17.30 Yunanistan - Türkiye
4 Eylül
  • 20.00 Portekiz - Türkiye
5 Eylül
  • 20.00 Türkiye - İsrail