EXXEN LİNK Molde-Galatasaray 23 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

23.08.2023 - 17:37

EXXEN LİNK Molde-Galatasaray 23 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray ve Molde takımları, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu kapsamında Norveç’te kozlarını paylaşacak. Bu kritik maç Türkiye saatiyle bu akşam 22.00’de başlayacak. Molde Galatasaray maçından önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Molde maçı izle, Molde Galatasaray canlı izle, Molde Galatasaray canlı maç izle, Molde Galatasaray maç izle, Molde Galatasaray maçı izle, Exxen TV maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Müsabakaya dair canlı yayın bilgileri sizlerle.

MOLDE-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Molde Galatasaray maç afişi

Molde-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Molde -Galatasaray Maç İzleme Linki Galatasaray ve Molde’nin karşı karşıya geleceği maç, Exxen dijital platformundan canlı olarak ekranlara gelecek.

 

Molde-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılmak adına önünde sadece tek bir engel kaldı. Molde-Galatasaray maçını canlı takip etmek için GS TV yayınını takip edebilirsiniz.

 MOLDE -GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Moral Buldu

 galatasaray gol

Galatasaray, Molde maçı öncesinde çıktığı son resmi müsabaka olan Trabzonspor maçını 2-0 galip bitirdi. Bu kritik maçtan önce moral bulmasının yanında Icardi’nin 2 gol bulması, taraftara da apayrı bir moral oldu. Oyuncu gelir gelmez takımdaki gollerine kaldığı yerden devam ediyor. Temsilcimiz, bu turun favorisi olarak gösteriliyor ancak elbette bunu başarması çok da kolay olmayacaktır. En azından İstanbul’daki maç öncesi avantajlı bir skor kapmak önemli. Daha önceki turlarda Zalgiris ve Ljubljana takımlarını eleyen Galatasaray, nispeten şanslı bir kura çekti diyebiliriz. Bu maç öncesinde Zaha, sakatlığı nedeniyle Norveç’e götürülmedi. Ayrıca Torreira da kart cezalısı için bu maçta takımını yalnız bırakacak.

Galatasaray Transferde Şov Yaptı

 okan buruk

Galatasaray geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yaz transfer dönemine damga vuran hamleler gerçekleşti. Yaz transfer döneminde yavaş başlamasına rağmen transfer bombalarını üst üste patlatan sarı kırmızılılar, dünyaca tanınan yıldızları kadrosuna ekledi.  Şampiyon kadrosundaki önemli isimleri bu sezon da büyük ölçüde takımda tutan Galatasaray, Zaniolo’yu kaybetmesine rağmen İcardi ile yeni sözleşme imzaladı. Zaha, Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Bakambu ve Ziyech gibi isimleri kadroya dahil eden Galatasaray, böylelikle Devler Ligi için de çok iddialı bir kadro kurmuş oldu. Galatasaray tüm bu yatırımlarının karşılığını Şampiyonlar Ligi başarısıyla taçlandırmak istiyor.

Molde Turu Geçerken Zorlandı

 molde galatasaray

Norveç’in geçen sezonki şampiyonu olan Molde, iç sahada oldukça etkili bir takım. Yüksek fizik gücüne dayalı bir futbol anlayışı olan Molde takımının başında Erling Moe bulunuyor. Başarılı ekip Şampiyonlar Ligi elemelerinde şu ana dek 2 takımla karşılaştı. İlk turda Finlandiya’nın Helsinki takımını devre dışı bırakmayı başardılar. İkinci turda ise İzlanda’nın Klaksvik takımını uzatmalar neticesinde eleyen Molde, Galatasaray’ın rakibi oldu. Molde’de Galatasaray’ın eski oyuncusu Linnes’in yer aldığını anımsatalım. Takım bu hafta Norveç Ligi’nde Valeranga ile iç sahada 0-0 berabere kaldı.