Ersin Düzen ve Candaş Tolga Işık Sports Digitale’de

02.08.2023 - 19:13

Ersin Düzen ve Candaş Tolga Işık Sports Digitale’de

Başarılı YouTube spor kanalı Sports Digitale, transferlerine yenilerini ekledi. Ersin Düzen ve Candaş Tolga Işık Sports Digitale’de yorumlarını paylaşacak. İki ismin önümüzdeki günlerde Sports Digitale platformunda yayınlara başlaması bekleniyor.

Yaz aylarında yaptığı transferlerle ses getiren Sports Digitale, iki önemli ismi kadrosuna kattığını duyurdu. Ersin Düzen ve Candaş Tolga Işık, yeni sezonda yorumlarıyla Sports Digitale ekranlarında olacak. 

Hasan Şaş, Yağız Sabuncuoğlu, Sercan Dikme, Alper Öcal, Ertan Süzgün, Kutlu Akpınar ve daha birçok isimle anlaşarak dikkat çeken Sports Digitale’in yeniliklere devam etmesi bekleniyor.

Yeni Transferler Twitter’dan Duyuruldu

Sports Digitale, yeni transferlerini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Son dakika notuyla Candaş Tolga Işık ve Ersin Düzen’i kadrosuna kattığını açıklayan Sports Digitale’in bu paylaşımına Ersin Düzen’de “hoş bulduk. Hep birlikte çok güzel yayınlara” yanıtı geldi.
Sports Digitale’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

🚨BİZDEN BİR SON DAKİKA!
Candaş Tolga Işık ve Ersin Düzen Sports Digitale ailesine hoş geldiniz!


Ersin Düzen Kimdir?

Ersin Düzen, 2 Haziran 1975'te Zonguldak'ta dünyaya geldi. 1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de ekranlara çıktı. Bi-Daha, Televole ve Telegol programlarını sunarken, Star TV'de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Teleon TV'de Süper Lig maçlarını anlattı. Telegol'deki görevinin ardından ATV'ye transfer olarak Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra programında Süper Lig maçlarını yorumladı.

2007 yılında NTV ve NTV Spor'da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başladı. Pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını, Salı akşamları ise NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumladı.

Hafta içi dört gece Spor Gecesi isimli programı yaptı. Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT Spor’da yayınlanan Stadyum adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı. TRT Spor ayrılığı sonrası VOLE’ye geçen Ersin Düzen, 2023/24 sezonunda VOLE’den ayrıldı. Yeni sezonda Ersin Düzen’in adresi Sports Digitale olacak.

Candaş Tolga Işık Kimdir?

1978 yılında dünyaya gelen Candaş Tolga Işık, 2002 yılında yerel radyoda habercilik yapmaya başladı. 2009 yılında TV8’e geçen Candaş Tolga Işık, 2012 yılında Kanaltürk’e transfer oldu. 

Kafa Dergisi’ni 2014’te kuran Candaş Tolga Işık, 2015 yılında Fitbol dergisini çıkartmaya başladı. Haber Global ekranlarında Az Önce Konuştum programına imza atan Candaş Tolga Işık, yaklaşık 2 yıldır bu programı TV100 ekranlarında izleyicilerle buluşturuyor.

EXXEN’de bir dönem Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi maçlarını da yorumlayan Candaş Tolga Işık, yeni sezonda Sports Digitale ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.