BEIN LINK Galatasaray- Fenerbahçe 4 Haziran CANLI MAÇ İZLE

04.06.2023 - 13:45

BEIN LINK Galatasaray- Fenerbahçe 4 Haziran CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ve Galatasaray takımları bu sezon özelinde son maçlarına çıkıyor. Galatasaray’ın geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmesiyle beraber bu maçın tam anlamıyla şölen havasında geçmesi bekleniyor. Şampiyonluk kutlamalarına da sahne olacak müsabaka bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Heyecan verici derbi öncesinde dikkat çeken aramalar şöyle: Galatasaray maçı izle, Fenerbahçe maçı izle, Galatasaray Fenerbahçe canlı izle, Galatasaray Fenerbahçe canlı maç izle, Galatasaray Fenerbahçe maç izle, Galatasaray Fenerbahçe lig maçı izle, Bein maçı online izle. Maça dair güncel gelişmeler şimdi sizlerle.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

gs fener derbi

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Galatasaray ve Fenerbahçe derbisine Nef Stadyumu ev sahipliği yapacak. Sold Out olan maç, beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Futbol tutkunları, Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun son derbisine tanıklık edecek. Türk futbolunun en büyük derbisini istatistiksel açıdan takip etmek adına takımların resmi kanallarından yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Şampiyon Oldu

 nef stadyumu

Galatasaray, geçtiğimiz hafta oynadığı Ankaragücü maçından sonra nihayet şampiyonluğunu ilan etti ve taraftarlarını tam anlamıyla sevince boğdu. Okan Buruk’un önderliğindeki takım, yakaladığı müthiş puan ortalaması ve unutulmaz galibiyet serisiyle bu sezona damgasını vurdu. Özellikle Icardi hamlesinin takımdaki etkileri de bu anlamda şampiyonlukta önemli bir paya sahip oldu. Galatasaray için yoğun geçen sezonun ardından  şimdi dinlenme ve bol bol kutlama yapma zamanı. Bu kutlamanın iç sahada bir Fenerbahçe derbisine denk gelmesi de taraftarlar için apayrı bir şans. Maçın biletleri çıkar çıkmaz dakikalar içerisinde tükendi. Galatasaray, zafer sarhoşu olarak çıkacağı maçtan iyi bir skorla ayrılmak ve bu mutluluğunu pekiştirmek isteyecektir. Takımda çok ciddi bir eksik söz konusu değil.

Fenerbahçe Prestij için Sahada

 jesus fenerbahçe derbi

Derbinin bir diğer ayağında ise yaralı bir Fenerbahçe var. Takım her ne kadar şampiyonluk için yetebilecek bir puan ortalaması ve galibiyet yüzdesi yakalasa da bunu sonuca yansıtamadı. Galatasaray’ın ekstra galibiyetleri ve takımın derbilerde çok başarısız kalması, bu sonucu kaçınılmaz kıldı. Jesus başta olmak üzere Fenerbahçe’de birçok ismin önümüzdeki sezonla alakalı durumları belirsiz. Fenerbahçe bu maçtan en azından 1 puan çıkartamazsa lig ikinciliğini de kaybedebilir. Bu müsabakadan sonra takım, İzmir’de Başakşehir ile kupa finaline çıkacak. Elbette teknik olarak Başakşehir maçı daha önemli gibi görünse de camianın bu tip maçlara verdiği önem ortada. Fenerbahçe, şampiyon olarak tamamlayamadığı sezonda en azından ezeli rakibini deplasmanda yenerek taraftarlarına önemli bir mesaj vermek isteyecektir. Fenerbahçe ligde son 9 haftadır yenilgi yüzü görmüyor. Bu arada Altay, Osayi, Lincoln gibi isimler, sakat oldukları için derbide sahada olamayacak.

Derbi Öncesi Notlar

 galatasaray şampiyon

Her Fenerbahçe Galatasaray derbisinde olduğu gibi bu maç öncesinde de gözler iki takım arasında oynanan maçlara çevriliyor. Ligin ilk yarısında oynanan maçta hatırlanacağı üzere Galatasaray, sarı lacivertli rakibini 3-0 ile geçmişti. Fenerbahçe bir anlamda o unutulmaz maçın rövanşını almak için de sahada olacaktır. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı ise Crespo’nun son dakika golüyle Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. Nef Stadyumu’nda son dönemde Galatasaray, Fenerbahçe’yi yenmekte zorlanıyor.  Galatasaray 2014 yılından bu yana iç sahada Fenerbahçe’yi yenemiyor. İki takım bu akşam 397’nci randevularına çıkmış olacaklar. Bu maçlarda Fenerbahçe tarafının 148’e 126’lık bir galibiyet üstünlüğü söz konusu. Fenerbahçe bu maçlarda 540 defa gol atma başarısı gösterdi. Öte yandan sarı kırmızılı ekip rakip filelere 493 gol bıraktı.