BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Ankaragücü 15 Nisan BEIN LİNK

15.04.2023 - 15:35

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Ankaragücü 15 Nisan BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de iki renktaş takım, İstanbul’da bu akşam saat 20.30’da karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe ve Ankaragücü’nün kozlarını paylaşacağı maç, Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Bu keyifli maçtan önce trend olan aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Fenerbahçe maçı izle, Ankaragücü maçı izle, Fenerbahçe Ankaragücü canlı izle, Fenerbahçe Ankaragücü canlı maç izle, Fenerbahçe Ankaragücü maç izle, Fenerbahçe Ankaragücü bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça ilişkin güncel gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fener ankaragücü

Fenerbahçe-Ankaragücü Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Ankaragücü Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Ankaragücü’nü ağırlayacağı maçı beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe-Ankaragücü Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe, Ankaragücü’nü yenerek Galatasaray’ı takip etmeyi sürdürmek istiyor. Taraftarların önemli bir ilgi göstereceği maçı aşağıdaki link üzerinden takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE-ANKARAGÜCÜ MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Takibi Sürdürüyor

 jesus

Fenerbahçe, lider Galatasaray’ı takibini sürdürüyor. Fakat fikstür daraldıkça şampiyonluk umutları da gün gün azalıyor. Son viraja doğru girerken Fenerbahçe için işler pek de iyi görünmüyor. Şu and 1 maçı eksik olmak kaydıyla 9 puan gerideler. Aslında bu sezon çok iyi bir puan ortalaması yakaladılar ancak lider Galatasaray’ın çok ekstra bir performans göstermesi işleri değiştirdi. Geçen Galatasaray haftayı bay geçirmişti ve sarı lacivertliler bu fırsatı çok iyi değerlendirdi. 1-0 geriye düşmesine rağmen Karagümrük deplasmanında kazanmayı bilen takım, puan farkını korudu. Maçlarını kazanırken Galatasaray’ın da bir noktada takılmasını bekleyecekler. Bu arada Jesus’un sezon sonunda Flamengo’ya gideceği iddiaları ön plana çıkıyordu ancak dün Flamengo yen bir teknik direktörle sözleşme imzaladı.

Kaptan Altay Sakatlandı

 altay bayındır

Geçen hafta kazanılan Karagümrük maçının ikinci yarısında Ferdi Kadıoğlu, gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Ferdi son haftalarda Fenerbahçe’nin en etkili yerli oyuncuları arasında yer alıyordu. Dolayısıyla takım onun eksikliğini önemli oranda hissedecektir. Fakat en çarpıcı eksik, iç şüphesiz ki kalede olacak. Takımın kalecisi ve aynı zamanda kaptanı olan Altay Bayındır, hafta arası antrenmanlarında bel bölgesinde oluşan sakatlıktan dolayı bu maçı kaçıracak. Altay’ın durumuna dair kulüp bugün resmi bir açıklama yayınladı. Buna göre Altay’ın tam olarak ne zaman sahalara döneceği, yapılacak tetkiklerden sonra netleşecek. Altay’ın yerine kaleye geçecek olan İrfan, yakın zaman önce oynanan Zenit maçındaki performansıyla taraftardan tam not almıştı.

Ankaragücü Kafkas’la Çıkışta

 ankaragücü afiş

Ankaragücü, deneyimli teknik adam Tolunay Kafkas ile sözleşme imzalayarak önemli bir risk almıştı. Zira Kafkas’ın son birkaç senede U-21 takımında ortaya koyduğu performans ortada. Başarısız bir dönem geçiren ve sözleşmesi federasyon tarafından feshedilen Tolunay Kafkas, Ankara temsilcisinde yeni bir şans buldu. Bu şansı şu ana dek oldukça olumlu kullandığını söylemek mümkün. Kümede kalma mücadelesi veren takım, kupada Trabzonspor’a karşı etkileyici bir galibiyet almıştı. Tolunay hocanın gelmesi ile beraber Sowe’un oyununda bariz bir yükseliş söz konusu. İstanbulspor’a karşı da 3 puanı cebine koymayı başaran takım, seriyi bu maçla beraber bir adım öteye taşımak istiyor. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe 3-0 kazanmıştı.