Fenerbahçe-Yenişehir Belediyesi Euroleague Kadınlar Final Maçı TRT Spor Yıldız’da

14.04.2023 - 22:34

Fenerbahçe-Yenişehir Belediyesi Euroleague Kadınlar Final Maçı TRT Spor Yıldız’da

Fenerbahçe-Yenişehir Belediyesi Euroleague Kadınlar final maçı, TRT Spor Yldız’da basketbolseverlerle buluşuyor. Kadınlar Euroleague finali ayrıca Euroleague Women YouTube kanalında yayınlanacak. Bu dev karşılaşmayı, Pazar 21.00’den itibaren TRT Spor Yıldız ve Euroleague Women YouTube kanalından takip edebilirsiniz.  “Euroleague Kadınlar finali nerede yayınlanacak? Fenerbahçe-Yenişehir Belediyesi Euroleague Kadınlar finali nasıl izlenir?” gibi sorular da böylece yanıt buldu.

Euroleague Kadınlar finalinde iki Türk ekibi karşı karşıya geliyor. Famila Schio’yu mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe ile ev sahibi USK Prag karşısında galip gelen Yenişehir Belediyesi, finalde karşılaşıyor. Bu keyifli mücadelenin yayıncısı belli oldu. Karşılaşma, Pazar 21.00’den itibaren TRT Spor Yıldız’da basketbolseverlerle buluşuyor.

Fenerbahçe Beklenenden Daha Fazla Zorlandı

Yarı final maçına bariz favori çıkan Fenerbahçe, Famila Schio karşısında beklenenden daha fazla zorlandı. İlk yarıyı geride kapatan temsilcimiz, ikinci yarıda gösterdiği performansla rakibini mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmayı 77-70 kazanan Fenerbahçe, bu sonuçla ilk finalist oldu. Geçtiğimiz sezon finalde kaybeden Fenerbahçe, bu kez mutlu sona ulaşmaya çalışacak.

1 euroleague women 15.4.23.jpeg      

Yenişehir Belediyesi Net Bir Galibiyet Aldı

Yenişehir Belediyesi ise yarı finalin ikinci maçında Final Four ev sahibi USK Prag ile karşılaştı. Mücadelenin başından sonuna üstün taraf olduğunu hissettiren Yenişehir Belediyesi, özellikle ikinci yarıda savunma performansıyla dikkat çekti. Karşılaşmayı 78-58 kazanan temsilcimiz, bu sonuçla finalist olmayı başardı.

Mağlubiyetle başladığı sezonda finale ulaşan Yenişehir Belediyesi de kazanarak şampiyonluğa uzanmak istiyor.

2 euroleague women 15.4.23.jpeg      

Son 10 Maçın 7’si Fenerbahçe’nin

İki ekip arasında oynanan son 10 maçta Fenerbahçe üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 10 maçın 7’sini Sarı Lacivertliler kazanmayı başardı. Öte yandan son iki maçta Yenişehir Belediyesi güçlü rakibini mağlup etti. Ayrıca iki ekibin ligde de finalde karşılaşma ihtimali bulunuyor. Yarı finalde Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray’ı geçmesi durumunda Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde finalin adı Fenerbahçe-Yenişehir Belediyesi olacak.

Geçtiğimiz yıl finalde kaybeden Fenerbahçe ile bu sezon beklentileri aşmayı başaran Yenişehir Belediyesi arasındaki Euroleague Kadınlar final maçını, Pazar 21.00’den itibaren TRT Spor Yıldız ve Euroleague Women YouTube kanalından izleyebilirsiniz.