Trabzonspor’un Hazırlık Maçları S Sport Plus’ta

25.11.2022 - 20:16

Trabzonspor’un Hazırlık Maçları S Sport Plus’ta

Dünya Kupası arasında hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, iki hazırlık maçı yapacağını açıkladı. Önce Championship ekiplerinden Hull City ile karşılaşacak Trabzonspor, ardından Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile kozlarını paylaşacak. Trabzonspor’un hazırlık maçları S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşacak.

Kasım ayının ortasında Dünya Kupası arasına giden Süper Lig’de birçok ekip hazırlıklarına başladı. Aralık sonunda yeniden hareketlenecek Süper Lig öncesinde hazırlık maçı yapacak ekiplerden biri Trabzonspor oldu. 

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, hazırlıklarını iki maçla sürdürüyor. Önce Championship ekiplerinden Hull City ile karşılaşacak Trabzonspor, ardından Crystal Palace maçıyla hazırlıklarına devam edecek. 3 ve 7 Aralık’ta oynanacak bu iki karşılaşma S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

Trabzonspor’un hazırlık maçlarını S Sport Plus’a üye olup izlemek için buraya tıklayın.

Trabzonspor’un Rakipleri Hull City ve Crystal Palace

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, yeni sezona beklentilerin gerisinde bir başlangıç yaptı. Buna rağmen zirve yarışından kopmayan Trabzonspor, Antalya’da iki hazırlık maçı yaparak ligin kalan bölümüne hazırlanacak. 

Trabzonspor’un ilk rakibi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City. Championship’te kümede kalma savaşı veren Hull City ile Trabzonspor arasındaki hazırlık maçı, 3 Aralık 16.00’dan itibaren S Sport Plus’ta olacak.

Trabzonspor, ikinci hazırlık maçında Crystal Palace ile karşılaşacak. 7 Aralık 19.00’daki mücadele de S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.


Lige Fenerbahçe Maçıyla Dönüş Yapıyor

Ligde zirvenin gerisinde kalan Trabzonspor, oynadığı son karşılaşmada Ankaragücü’ne konuk oldu. Öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Trabzonspor, sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Dünya Kupası arasından sonra Trabzonspor, iç sahada Fenerbahçe ile karşılaşacak. Maçı kazanması durumunda zirveye yaklaşacak Trabzonspor, bu mücadelenin öncesinde iki hazırlık maçına çıkacak.

Trabzonspor’un Hull City ve Crystal Palace maçlarının ardından bir hazırlık maçı daha yapması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Abdullah Avcı, Kasımpaşa ile bir maç yapacaklarını duyurmuştu. Ancak maçın yeri ve zamanı henüz netlik kazanmadı. Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçları öncesinde Trabzonspor’un oynayacağı Hull City ve Crystal Palace karşılaşmalarını S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.