BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Virtus Bologna-Anadolu Efes 25 Kasım S SPORT LİNK

25.11.2022 - 17:05

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Virtus Bologna-Anadolu Efes 25 Kasım S SPORT LİNK

Eurolig’de bu sezon ilk kez mücadele eden Virtus Bologna, sahasında Anadolu Efes’i ağırlıyor. Üst üste kazandığı maçlarla moral bulan temsilcimiz, Eurolig çift maç haftasının ikinci ayağında Bologna engelini geçmek istiyor. Efes’in İtalya mesaisi öncesi popüler olan aramalar; “Anadolu Efes maçı izle, Virtus Bologna maçı izle, Bologna Anadolu Efes canlı izle, Bologna Anadolu Efes canlı maç izle, Bologna Anadolu Efes maç izle, Bologna Anadolu Efes bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle” şeklinde sıralanıyor. Virtus Bologna Anadolu Efes karşılaşmasına ilişkin detayları sizler için derlemeye çalıştık.

BOLOGNA-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Efes Bologna Maç Görseli

Virtus Bologna-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Bologna Anadolu Efes İzleme Linki Virtus Bologna Anadolu Efes maçına Bologna şehrindeki Segafredo Arena ev sahipliği yapıyor. Keyifli geçmesi beklenen müsabaka, S Sport’tan yayınlanacak.

Virtus Bologna-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

Ergin Ataman liderliğinde toparlanma sinyalleri veren Efes, Bologna maçının favorisi durumunda. Maç içi istatistikler için Eurolig’in resmi web sitesinden yararlanabilirsiniz.

BOLOGNA ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes’ten Üst Üste Galibiyetler

clyburn efes 

Anadolu Efes, kendisi adına oldukça kritik olan Barcelona maçını iç sahada kazandıktan sonra Salı akşamı da Milano’yu deplasmanda devirdi. Her ne kadar Milano bu sezon oldukça kötü bir sezon geçirse de temsilcimizin aldığı bu galibiyet, üst sıralara tırmanabilmek adına çok değerli oldu. İtalya’da kalmaya devam eden Efes, bu defa da Eurolig’in yeni ekibi Bologna karşısına çıkacak. Bologna potansiyel olarak Milano’nun gerisinde olsa bile bu sezon öz güven ve form durumu açısından öndeler. Bu nedenle Efes’in bu deplasmanda işi hiç de kolay olmayacaktır. Üstelik ateşli Bologna seyircisi de maç boyunca önemli bir baskı yaratacaktır. Efes’in kazandığı son maçta Clyburn yine şov yaptı. Yıldız isim bulduğu 24 sayı ile yine maçın en skorer ismi oldu.

Larkin Haftaya Parkede Olacak mı?

 larkin

Anadolu Efes takımında artık yavaş yavaş Larkin heyecanı yaşanmaya başlıyor. Oyuncunun parkelere dönmesi adına henüz resmi bir açıklama yapılmadı ama Larkin’in iyileşme sürecinde büyük bir yol katettiğini biliyoruz. ABD’li yıldız isim, geçen haftaki Barca maçının öncesinde takımla beraber parkeye çıkıp şut attı. Bu durum taraftarları epey heyecanlandırdı. Ayrıca Larkin, süre alamasa bile İtalya yolculuğunda takımla beraber hareket etti. Larkin yaptığı açıklamada, elindeki acı hissi tam anlamıyla geçmeden parkelere dönmek istemediğini belirtti. Larkin aynı açıklamada, final four zamanındaki gibi olmasa bile kendini iyi hissettiğini ve dönmek için sabırsızlandığını belirtti.

Bologna Uzatmada Yıkıldı

 bologna maç paylaşımı

Eurolig’e ilk kez katılım gösteren Virtus Bologna, birkaç senedir yaptığı büyük yatırımların artık karşılığını almak istiyor. Takım gösterdiği performansla hiç de acemi görünmüyor. Avrupa’da basketbolun kulüpler düzeyinde zirvesi olarak kabul edilen Eurolig’de ilk senelerinde şu ana dek 4 galibiyet ve 5 yenilgi aldılar. Sırp yıldız Teodosic önderliğindeki İtalyan ekipte öncelikli hedef, ligi play-off potasında tamamlamak. Takım Çarşamba akşamı Panathinaikos deplasmanında galibiyeti kritik hatalarla kaybetti. Uzatmaya giden maçta son 50 saniyeye 3 sayı önde gitmesine rağmen üst üste gelen sayılara engel olamadılar ve maçı 88-85 kaybettiler. Bu arada Bologna, kendi liginde şu ana dek 7’de 7 yapmış durumda. Virtus Bologna takımında; Jaiteh, Ojeleye, Teodosic, Hackett ve Mickey gibi üst düzey oyuncular yer alıyor.