BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Türkiye-Çekya 19 Kasım TRT LİNK

19.11.2022 - 16:43

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Türkiye-Çekya 19 Kasım TRT LİNK

A Milli Futbol Takımı,  bu akşam saat 20.00’da Çekya ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Gaziantep’te oynanacak olan maça futbol severlerin yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. Türkiye Çekya müsabakası öncesinde ön plana çıkan trend aramalar şu şekilde sıralanıyor: Türkiye maçı izle, Çekya maçı izle, Türkiye Çekya canlı izle, Türkiye Çekya canlı maç izle, Türkiye Çekya maç izle, Türkiye Çekya bedava maç izle, Türkiye maçı canlı izle, TRT Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Karşılaşmaya dair ortaya çıkan güncel gelişmeleri sizler için bir araya getirdik.

TÜRKİYE-ÇEKYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

türkiye gaziantep

Türkiye-Çekya Maçı Canlı Yayın Linki

Türkiye-Çekya İzleme Linki Türkiye ve Çekya’yı karşı karşıya getirecek olan özel maç, ülkemizde sadece TRT Spor ekranları üzerinde yayınlanacak.

Türkiye-Çekya Maçı Canlı Takip

Milli takımımız, Diyarbakır’dan sonra Gaziantep’te de etkileyici bir galibiyet almak işitiyor. Bu keyifli maçı 90 dakika boyunca takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

TÜRKİYE ÇEKYA MAÇI CANLI TAKİP

İskoçya Karşısında Etkili Oyun

 ozan kabak

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Diyarbakır’da oynadığı İskoçya’yı tarihinde ikinci kez yenmeyi başardı. Diyarbakır seyircisinin muhteşem bir atmosfer yarattığı karşılaşmada milli takım, baştan sona baskılı bir oyun sergiledi. Milli takımın 2-1 galip geldiği maçta özellikle ilk yarıda yapılan müthiş baskı, mart ayında oynanacak olan maçlardan önce Kuntz’u oldukça memnun etti. 13’üncü maçında 8’inci galibiyete ulaşan Alman teknik direktör, hücum hattında Cengiz, Cenk ve Hakan’a forma şansı verdi. Üç oyuncunun da ileride çok verimli olduğu Türkiye’de goller Ozan Kabak ve Cengiz Ünder’den geldi. Takım maç boyunca toplamda 17 gol girişiminde bulundu. Çok geniş bir yedek kulübesi olmasına rağmen oyuncu değişikliği konusunda takımların 6 hakkı bulunuyordu. Bu nedenle performansı merakla beklenen birçok oyuncuyu futbol severler bu maçta izleyemedi. Ancak Çekya maçında bu oyuncuların süre almaları, sürpriz olmayacaktır.

Ferdi Kadıoğlu Sakatlandı

 ferdi sakatlık

Türkiye’nin İskoçya ile oynadığı hazırlık maçının 35’inci dakikasında ne yazık ki Ferdi Kadıoğlu talihsiz bir sakatlık yaşadı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Fenerbahçe’nin milli oyuncusu maçta yerini Eren Elmalı’ya bırakmak zorunda kaldı. Maçtan sonra yapılan kontrollerde, oyuncunun hamstring sakatlığı geçirdiği ve tedavisine İstanbul’da devam edileceği belirlendi. Bu sakatlığın tam da milli maç arasında olması, oyuncu için az da olsa teselli noktası oldu. Bu arada ilk milli maçında süre alamayan Arda Güler’in Çekya maçında sonradan oyuna girmesi bekleniyor.

Çekya ile En Son 2016’da Karşılaştık

 türkiye çekya

Türkiye ve Çekya 6 sene aradan sonra bir hazırlık maçında karşılaşacaklar. Çekya ile milli takımımız en son 2016 yılındaki Avrupa Futbol Şampiyonası’nda karşı karşıya geldiler. Türkiye, grubunda oynadığı o son maçı 2-0 kazanmasına rağmen turnuvadan elenmişti. Milli takımımızın bu akşam rakibi olan Çekya, üst üste aldığı 4 mağlubiyetten sonra nihayet 16 Kasım akşamı oynadığı Faroe Adaları maçından 5-0’lık galibiyetle ayrıldı. Tabii bu galibiyet, Çekya için bir çıkış maçı olarak kabul edilemez. Eski günlerinden sonra derece uzakta olan Çekya, UEFA Uluslar Ligi’nde grubunu son sırada tamamladı ve bir alt klasmana düştü. İsviçre, Portekiz ve İspanya’nın yer aldığı grupta Çekler sadece tek bir galibiyet alabildi.