BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-İstanbulspor 24 Eylül Smart Spor LİNK

24.09.2022 - 14:54

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-İstanbulspor 24 Eylül Smart Spor LİNK

Spor Toto Süper Lig’in iki ekibi, bu akşam hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geliyor. Galatasaray’ın kendi sahası olan Nef Stadyumu’nda İstanbulspor’u ağırlayacağı maç, bugün saat 19.00’da oynanacak. Maçtan önce trend olan aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Galatasaray maçı izle, İstanbulspor maçı izle, Galatasaray İstanbulspor canlı izle, Galatasaray İstanbulspor canlı maç izle, Galatasaray İstanbulspor maç izle, Galatasaray İstanbulspor bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle, Smart Spor canlı. Bu keyifli hazırlık maçına dair detayları sizler için bir araya getirdik.

GALATASARAY-İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray istanbulspor maçı

Galatasaray İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray İstanbulspor İzleme Linki Galatasaray ve İstanbulspor takımlarının kendilerini sınama şansı bulacakları maç, Smart Spor HD ekranlarında yer alacak.

Galatasaray-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray’ın İstanbulspor’u sahasında ağırlayacağı maça, uygun bilet fiyatları nedeniyle sarı kırmızılı taraftarların ilgisi yüksek. Maçı istatistik açısından 90 dakika boyunca takip etmek isteyenler, GS TV’ye yönelebilir.

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Ritmini Kaybetmek İstemiyor

galatasaray hazırlık maçı afişi

Galatasaray, yükselen formunu milli maç arasında kaybetmek istemiyor. Bu nedenle pek çok takımın aksine milli maç arasını hazırlık maçı yaparak geçirme kararı aldı. Ekipte; milli takımlarına gitmeyen ve herhangi bir sakatlık problemi olmayan oyuncular, çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Galatasaray özellikle fiziksel kondisyonu dengelemek adına bu arayı iyi bir fırsata dönüştürmek istiyor. Bilindiği üzere Galatasaray, Okan Buruk önderliğinde araya ikinci olarak girmeyi başardı. Sarı kırmızılı ekip, Adana Demirspor ile aynı puanda olmasına rağmen averaj farkı nedeniyle bir basamak geride. Puan tablosuna bağımsız, sarı kırmızılı ekip, oynadığı futbolla da zirvede yer almayı hak eden bir görüntüye sahip.

Mata’nın İlk Kez Oynaması Bekleniyor

galatasaray nef stadyumu

Galatasaray takımında teknik direktör Okan Buruk, Konyaspor maçını oynadıktan sonra oyuncularına 3 günlük izin verdi. Takımda birçok yıldız ismin, bu dönemde milli takımları tarafından davet almadığı görülüyor.  Salı günü Florya’da yeniden bir araya gelen takım, hafif tempoda devam eden antrenman çalışmasını, önemli bir hazırlık maçıyla pekiştirecek. Galatasaray’a sonradan dahil olan birçok önemli ismin takıma adapte olması adına İstanbulspor maçı ile özel bir hazırlık maçı alınmıştı. Dolayısıyla Icardi, Midtsjö ve Mata’nın bu maçta forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle İspanyol yıldız Mata’nın ilk kez formayı giyecek olması, taraftarları henüz şimdiden fazlasıyla heyecanlandırıyor. Galatasaray milli maç arasından sonra Adana Demirspor ile liderlik mücadelesi verecek. Bir sonraki hafta ise Galatasaray’ın haftayı bay geçeceğini anımsatalım.

İstanbulspor Lige Yavaş Yavaş Isınıyor

istanbulspor'un galatasaray maçı afişi

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon dahil olan ve ilk senesine oldukça kötü bir başlangıç yapan sarı siyahlı ekip, durumları biraz olsun toparlamış görünüyor. İstanbulspor, yıllar sonra yeniden sahne aldığı lige Trabzonspor mağlubiyeti ile başlamıştı. Sonrasında da kazanmakta zorlanan İstanbulspor’un en ciddi düşme adayı olacağı söyleniyordu. Son 3 hafta yenilgi yüzü görmeyen İstanbulspor, geçen hafta Beşiktaş gibi formda bir ekipten puanı koparmayı başardı. Öncesinde de Sivasspor ile berabere kalmış ve deplasmanda Alanyaspor’u devirmişlerdi. Takımda özellikle Topalli, oynadığı etkili futbolla fark yaratmayı sürdürüyor. Bu arada İstanbulspor takımı milli maç arasından sonra Karagümrük deplasmanına gidecek.