Cem Arslan Kimdir, Nereli, Hangi Kanalda Sunuculuk Yapıyor?

31.08.2022 - 08:19

Cem Arslan Kimdir, Nereli, Hangi Kanalda Sunuculuk Yapıyor?

Cem Arslan genellikle başarılı bir radyo programcısı olarak bilinse de futbola olan ilgisi, onun FB TV ya da Bein Sports gibi popüler kanallarda özel programlar yapmasına neden oluyor. Hemen hemen her sene radyo yayınlarının yanında futbol temalı programlara da imza atan Cem Arslan’ın bu sene benzeri bir program yapıp yapmayacağı merak konusu. Sizler için, “Cem Arslan nereli, Cem Arslan kimdir, Cem Arslan nerede yayın yapıyor, Cem Arslan hangi programı sunuyor?” gibi sorulara yanıtlar aradık.

cem arslan bein

Cem Arslan Kimdir?

cem arslan radyocu

Türkiye’nin en istikrarlı radyo programcılarından biri olan Cem Arslan, 25 Mayıs 1970 yılında dünyaya gelmiştir. Ortaokula kadar Küçükyalı’da olan Cem Arslan, daha sonrasında Kadir Has Lisesi’nde okuma şansı bulmuştur. Henüz küçük yaşlardan bu yana radyoculuğa merak saran ünlü isim, ilk olarak Radyo Fener çatısı altında çalışmıştır. Bu radyonun satılmasından dolayı kısa bir süre sonra Kadir Çöpdemir bünyesinde yer alan Klas Radyo’ya geçmiştir. Hemen sonrasında Best FM’e geçmiş ve asıl çıkışını burada gerçekleştirmiştir. Best FM’de yıllar boyunca 06.45-09.00 saatleri arasında düzenli olarak yayın yapmıştır. Bu arada 4 sene boyunca beraber olduğu Aslı Arslan ile evlenmiş ancak evliliği uzun sürmemiştir. Başarılı radyocu yıllar boyunca çalıştığı Best FM’den istifa ederek Süper FM’de çalışmaya başlamıştır.

Cem Arslan Nereli?

Yukarıda da belirttiğimiz üzere Cem Arslan doğma büyüme İstanbulludur. Fakat babasının Erzincan kökenli olduğu ve İstanbul’a sonradan göç ettiği bilinmektedir.

Cem Arslan Hangi Programı Sunuyor?

cem arslan yorumcu

Cem Arslan farklı radyo kanallarında çalışsa dahi programlarının içeriğini genel olarak değiştirmedi. Şu anda Süper FM’de Gazoz Ağacı adlı programı sunan ünlü radyocu, saat 18.00-20.00 saatleri arasında yayında oluyor. Programları kaçıranlar için radyonun internet sitesinde çeşitli podcast yayınları bulunuyor. Cem Arslan radyo yayınlarının dışında bu sene de futbol içerikli yayınlar yapmayı sürdürüyor. Bein Sports’da yakın zaman önce başlayan “Bir de Bana Sor” adlı programda Ayhan Güngör, Cem Arslan ve Doğan Öncel bir araya geliyor. Üç fenomen radyocunun dahil olduğu programda Cem Arslan Fenerbahçe’yi temsilen bulunuyor. Oldukça eğlenceli bir içeriğe sahip olan program, izleyicilerden de tam not almayı başarıyor. Cem Arslan FB TV’de yayınlanan “Fenerium On Air” isimli programla da epey beğeni topluyordu. Başarılı radyocu, ne yazık ki bir dönem,  ülke gündemini meşgul eden bir bıçaklanma olayı ile gündeme gelmişti. Arslan’ın takıntılı bir kadın hayranı, program çıkışında kendisine bıçakla saldırmıştı.

Cem Arslan Sosyal Medya Hesapları

Cem Arslan Twitter ve Instagram hesaplarını etkili bir şekilde kullanıyor. Başarılı radyocunun Twitter hesabını 107 bin kişi takip ediyor. Twitter hesabına buradan ulaşabilirsiniz. Öte yandan Cem Arslan’ın Instagram hesabını 340 bin kişi takip ediyor. Söz konusu hesaba bu linkten ulaşabilirsiniz.