TÜBAD Turnuvası Tivibu Spor’da

29.08.2022 - 11:08

TÜBAD Turnuvası Tivibu Spor’da

Basketbolda sezon öncesi hazırlıkları Eylül ayı itibarıyla başlıyor. Türkiye’deki ilk hazırlık turnuvası Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji ve Beşiktaş Emlakjet’in katılacağı TÜBAD turnuvası, Tivibu Spor’da ekranlara geliyor. 3-4 Eylül tarihlerindeki turnuvayı Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Basketbolda gözler EuroBasket’e çevrilmiş durumda. Diğer yandan kulüpler de hazırlık maçlarına Eylül ayından itibaren başlayacağını duyurdu. Fenerbahçe Beko, Galatasaray NEF, Beşiktaş Emlakjet, Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka ve daha birçok kulüp Eylül ayında milli takımlardaki oyuncularından yoksun şekilde hazırlıklara başlayacak. Sezonun ilk hazırlık turnuvası TÜBAD ise Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜBAD Turnuvası, 3-4 Eylül tarihleri arasında oynanacak. Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet, Anadolu Efes ve Bahçeşehir Koleji’nin katılacağı turnuvayı Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

İlk Maç Anadolu Efes-Bahçeşehir Koleji

Yıldız oyuncuları Eurobasket’te mücadele edecek Anadolu Efes, sezonu Bahçeşehir Koleji maçıyla açıyor. Koç Ergin Ataman’ın da kenarda olmayacağı mücadele TÜBAD Turnuvası’nın ilk karşılaşması olacak.

Will Clyburn ve Polonara transferleriyle dikkat çeken Anadolu Efes ile Jaka Blazic’i kadrosuna katarak yine iddialı bir sezon geçireceğinin sinyallerini verene Bahçeşehir Koleji arasındaki mücadele, 3 Eylül Cumartesi 18.00’den itibaren Tivibu Spor’da olacak.
1 tübad 29.8.2022      

Yarı Finalin İkinci Ayağı Derbi

TÜBAD Turnuvası’nda yarı finalin ikinci ayağında Fenerbahçe Beko ve Beşiktaş Emlakjet sahne alacak. Geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğunu elde eden ama Euroleague’de hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe Beko, sezonu derbi galibiyeti ile açmak istiyor. Matt Coleman, Bryce Brown, Jordan Usher ve Gediminas Orelik transferleriyle bu sezon üst sıralarda olmayı hedefleyen Beşiktaş da TÜBAD Turnuvası’nı kazanarak sezona giriş yapmayı amaçlıyor.

Eksik bir kadro ile mücadele edecek Fenerbahçe Beko ile sezonu erken açan Beşiktaş Emlakjet arasındaki TÜBAD Turnuvası yarı final maçı, 3 Eylül Cumartesi 20.30’da Tivibu Spor’da.
2 tübad 29.8.2022      

Final ve 3'üncülük Maçları Pazar Günü Oynanacak

Tivibu Spor, turnuvanın üçüncülük ve final karşılaşmalarını da ekranlara getirecek. Bu mücadeleler Pazar günü oynanacak. Turnuvada Pazar gününün programı ise şu şekilde:

4 Eylül Pazar
  • 18.00 3'üncülük Maçı
  • 20.30 Final