CANLI MAÇ İZLE Kopenhag Trabzonspor 16 Ağustos EXXEN MAÇ LİNKİ

16.08.2022 - 17:45

CANLI MAÇ İZLE Kopenhag Trabzonspor 16 Ağustos EXXEN MAÇ LİNKİ

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Trabzonspor, Danimarka’nın Kopenhag takımı ile deplasmanda karşılaşıyor. Ülkemizi bu sezon Devler Ligi’nde temsil etmek adına mücadele edecek olan Fırtına, ilk maçtan avantajlı bir skorla evine dönmek istiyor. Trabzonspor’un Kopenhag karşısındaki mücadelesi bu akşam saat 22.00’da başlayacak. Maç öncesi gerçekleştirilen trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Kopenhag maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Kopenhag Trabzonspor canlı maç izle, Kopenhag Trabzonspor maç izle, Kopenhag Trabzonspor bedava maç izle, Trabzonspor maçı canlı izle,  Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı izle. Karşılaşmaya dair tüm önemli detaylar ve elbette canlı yayın bilgileri sizlerle!

KOPENHAG TRABZONSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

trabzonspor'un kopenhag maçı öncesi paylaşımı

Kopenhag Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Kopenhag Trabzonspor İzleme Linki Son şampiyon Trabzonspor, Kopenhag engelini aşıp Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edebilecek mi? Bu sorunun yanıtını merak edenler bu akşam Exxen dijital platformundaki maça odaklanacak.

Kopenhag Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Bordo mavili ekibin Danimarka’da nasıl bir performans sergileyeceğini merak edenler, canlı istatistik takibi yapmak adına UEFA’nın resmi sitesinden yararlanabilir.

KOPENHAG TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Trabzonspor Kapıyı Aralamak İstiyor

abdullah avcı

Geçen sezonu şampiyon olarak kapatan Trabzonspor, ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek için bir eleme oynamak zorunda. Bilindiği üzere geçtiğimiz sezona kadar ligimizi şampiyon tamamlayan takımlar doğrudan grup aşamasına gidiyordu. Ne yazık ki düşen ülke puanı ile beraber artık Spor Toto Süper Lig’i şampiyon tamamlamak yeterli olmuyor. Bu nedenle Trabzonspor, bir ön eleme maçı oynamak zorunda. Hem ciddi bir ekonomik gelir sağlamak hem de prestij edinmek için çok önemli bir kulvar olan Şampiyonlar Ligi, Trabzonspor için önemli fırsatlar vadediyor. Lige 2’de 2 ile başlayan bordo mavili ekipte sakat olan Hamsik bu maçta forma giyemeyecek. Abdullah Avcı, Kopenhag karşısında Abdülkadir, Cornelius, Bakasetas, Visca ve Trezeguet gibi isimlerle sonuca gitmek isteyecektir.

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi Karnesi Nasıl?

kopenhag maç öncesi hazırlık

Trabzonspor ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde son olarak 2011-2012 sezonunda temsil etti. Hatırlanacağı üzere o sezon ülke futbolunu uzun süre boyunca meşgul eden şike tartışmaları neticesinde Fenerbahçe yerine Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi’nde yer almıştı. Grup aşamasında İnter, CSKA ve Lille ile mücadele eden Karadeniz ekibi, 3’üncü olup UEFA Avrupa Ligi’nden yoluna devam etmişti. O tarihten bu yana Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde hiç yer alamadı. Öte yandan kulüp, tarihinde ilk olarak bu kulvarda 15 Eylül 1976 yılında mücadele etti. O zamanki adı Şampiyon Kulüpler Kupası olan organizasyonda temsilcimiz, Akranes takımını deplasmanda 3-1 ile geçmişti. Trabzonspor bu sene grup aşamasına katılım gösterirse UEFA tarafından 19,7 milyon Euro ile ödüllendirilecek.

Kopenhag İlk Maçta Favori

kopenhag takımının maç öncesi görsel paylaşımı

Danimarka temsilcisi Kopenhag, geçen seneyi liginde şampiyon olarak bitirdi ve bu elemeyi oynamaya hak kazandı. Trabzonspor’a kıyasla Şampiyonlar Ligi tecrübesi daha fazla olan ekip, yeniden grup aşamasına kalmak istiyor. Kopenhag Danimarka Süper Ligi’nde bu seneye pek de parlak bir başlangıç yapamadı. Tüm maçlarda kalelerinde gol gören ekip, son hafta sahasında ligin vasat takımı Randers’e 3-1 kaybetti. Bu, ligde bu sezon aldıkları ikinci yenilgi oldu. Takımda Falk, Cleassen ve Babacar gibi fark yaratan etkili isimler bulunuyor. Bahis otoriteleri, ilk maçta Trabzonspor karşısında Kopenhag takımını favori olarak göstermiş durumda. Kopenhag takımında şu an için çok ciddi bir eksik söz konuşu değil.