Beşiktaş-Sampdoria Hazırlık Maçı TRT Spor’da

28.07.2022 - 08:03

Beşiktaş-Sampdoria Hazırlık Maçı TRT Spor’da

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, sezon açılışında Sampdoria ile karşılaşıyor. Bu keyifli hazırlık maçının yayıncısı geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Cumartesi 19.00’daki Beşiktaş-Sampdoria hazırlık maçı TRT Spor’da.

Avusturya ve İspanya kampını tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon öncesi son hazırlık maçını Vodafone Park’ta oynayacak. Rakip ise İtalya’nın başarılı ekiplerinden Sampdoria. Beşiktaş’ın Avusturya ve İspanya’daki hazırlık maçları D-Smart ekranlarından futbolseverlerle buluşmuştu. Bu karşılaşmaların aksine Beşiktaş-Sampdoria karşılaşmasının yayıncısı TRT Spor oldu. Cumartesi 19.00’daki mücadeleyi TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş İyi Görüntü Vermedi

Yeni sezon için hazırlıklarına İstanbul’da başlayan ve daha sonra Avusturya’da kampa giren Beşiktaş, burada üç hazırlık maçı yaptı. Oyun açısından birtakım sıkıntıları olsa da burada oynanan üç hazırlık maçında iyi sonuçlar alan Beşiktaş, Werder Bremen’i mağlup ettikten sonra Plzen ile berabere kaldı ve Mainz’ı 1-0 ile geçti. 

Avusturya’daki hazırlıklarını Mainz karşılaşmasıyla tamamlayan Beşiktaş, ardından kamp için İspanya’nın yolunu tuttu. Wolves ile karşılaşan ve sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, son hazırlık maçında ise Alaves’e 2-1 mağlup oldu.

Daha çok topsuz oyunu tercih edip, önde baskı ile rakibin hatasını kovalayan Beşiktaş’ın Süper Lig’de topu rakibe bırakan takımlar karşısında neler yapacağı merak konusu.

1 BEŞİKTAŞ 28.7.2022.jfif      

Rıdvan Yılmaz Transferi Sonrasında Hedef Sol Bek

Sezon öncesinde Rıdvan Yılmaz’ın Frankfurt ile anlaştığı iddia edilmişti. Ancak daha sonrasında Frankfurt ile Beşiktaş arasında iletişim kesildi. Geçtiğimiz haftalarda Rangers, Beşiktaş’a resmi teklif yaptı ve birkaç gün önce de Rıdvan Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Rangers’ın Rıdvan Yılmaz transferi sonrasında Beşiktaş transferde önceliği sol beke verdi. Hammarby forması giyen Jaehze ile beraber Leidner ve Alioski gibi isimler Beşiktaş’ın gündeminde. Önümüzdeki günlerde Beşiktaş’ın bir sol beki kadrosuna katması bekleniyor.

5 hazırlık maçından 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 de beraberlikle ayrılan Beşiktaş, 2022/23 sezonu öncesinde son hazırlık maçına Sampdoria önünde çıkıyor. Beşiktaş-Sampdoria hazırlık maçını, Cumartesi 19.00’dan itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.