BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Dinamo Kiev-Fenerbahçe 20 Temmuz BEIN LİNK

20.07.2022 - 16:29

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Dinamo Kiev-Fenerbahçe 20 Temmuz BEIN LİNK

Yeni sezona iddialı bir kadroyla hazırlanan Fenerbahçe, ilk resmi karşılaşmasında Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla oynayacak. Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu kapsamında karşılaşan iki ekip, kozlarını bu akşam Türkiye saatiyle 21.00’da paylaşacak. Jesus önderliğindeki temsilcimizin Dinamo Kiev ile oynayacağı bu kritik maç öncesinde futbol severlerin gerçekleştirdiği trend aramaları şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe maçı izle, Dinamo Kiev maçı izle, Dinamo Kiev Fenerbahçe canlı izle, Dinamo Kiev Fenerbahçe canlı maç izle, Dinamo Kiev Fenerbahçe maç izle, Dinamo Kiev Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Şampiyonlar Ligi maçı izle, Bein Sports canlı. Maç öncesinde öne çıkan tüm notları sizler için bir araya getirmeye çalıştık.

DİNAMO KİEV-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

kiev fenerbahçe maçı hazırlıkları

Dinamo Kiev-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Dinamo Kiev-Fenerbahçe İzleme Linki Ukrayna’daki savaş koşulları nedeniyle Polonya’da oynanacak olan Dinamo Kiev Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçı, ülkemizde Bein Sports HD 1 kanalından ekranlara gelecek.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ve Dinamo Kiev arasında oynanacak olan bu önemli maça ülkemizde pek çok futbol sever yoğun şekilde ilgi gösteriyor. Bu sezonun ilk resmi maçına dair istatistikleri takip etmek adına FB TV’den yararlanabilirsiniz.

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Dinamo Kiev Maçına Hazır

kiev fenerbahçe maçı şampiyonlar ligi

Polonya’da bu akşam Ukrayna’nın güçlü temsilcilerinden biri olan Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, ilk maçtan önemli bir avantaj elde etmek istiyor. Bahis otoriteleri, tüm dünyada Fenerbahçe’yi bir adım önde görüyor. Geçen sezonki oturmuş kadrosuna birkaç kilit ekleme yapan sarı lacivertli ekip, şu ana dek hem İstanbul’da hem de Avusturya’daki kamp döneminde güven veren bir performans sergiledi. Takım oynadığı hazırlık maçlarının hiçbirinde mağlubiyet almadı. Partizan, MOL Fehervar, Hull City gibi takımlara karşı net bir oyun üstünlüğü sağlayan takımda yeni oyuncuların performansları da yüzleri güldürdü. Kiralıktan dönen ve altyapıdan dahil olan oyuncularla beraber geniş bir kadro havuzuna sahip olan Fenerbahçe, Kiev maçı için resmi kamp kadrosunu resmi siteden açıkladı. Buna göre yeni transferlerden Arao, Lincoln, Bruma, Emre Mor gibi isimlerin kadroda olması, taraftarlarda daha şimdiden önemli bir heyecan yarattı.

Temsilcimiz Turu Geçerse Kimle Eşleşecek?

fenerbahçe şampiyonlar ligi polonya

Uzun yıllardan bu yana UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kendine yer bulamayan Fenerbahçe, bu sene artık şeytanın bacağını kırmak istiyor. Aynı zamanda çok önemli bir gelir kapısı yaratan organizasyona dahil olmak isteyen sarı lacivertli takım, bunun için toplamda 3 öne elemeyi de geçmek zorunda. Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu kapsamında temsilcimiz eğer Dinamo Kiev’i elerse, bir sonraki turda Strum Graz takımı ile oynayacak. Bu tura ait maçlar, önümüzdeki ayın hemen ilk haftasında oynanacak. Fenerbahçe eğer 3. Ön Eleme Turu’nda da kazanan taraf olursa bu defa gruplara katılmak adına play-off eşleşmesinde yer alacak. Geçen sezonun şampiyonu olan Trabzonspor da Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan katılım gösterecek. Fenerbahçe’nin bu aşamadaki muhtemel rakipleri arasına Glasgow Rangers ve Benfica dikkat çekiyor. Bu arada Kiev deplasmanında Lemos, Samatta, Nazım, Gustavo, Meyer ve Caulker gibi isimler kadroda yer alamayacak.

Kiev’in Başında Lucescu Bulunuyor

karaveyev dinamo kiev

Kiev bu sene Şampiyonlar Ligi’nin en dezavantajlı takımlarından biri durumunda. Bu organizasyona katılım göstermesinin bile mucize olduğu takım, iç saha maçlarını kendi evinde oynayamayacak. İç sahada önemli bir baskı yaratan ekip, eleme turlarında bu baskıdan mahrum kalacak. UEFA’nın aldığı karar doğrultusunda maçı Polonya’da oynamak zorunda kalan Dinamo Kiev’in başında tanıdık bir isim bulunuyor. Hem milli takımımızda hem de Beşiktaş ve Galatasaray’da uzun süre kendine yer bulan Mircea Lucescu, Shakthar’dan sonra Ukrayna’nın bir diğer devi Kiev’in de başına geçmiş durumda. Kurt hocanın takımı, en son maçına aralık ayında çıktı. Savaşın yıkıcı etkilerinden dolayı ara verilen lig sonrası, birçok yabancı oyuncu takımdan ayrılmak zorunda kaldı. O döneme dek Kiev ligdeki 18 maçtan 14 galibiyet çıkarmıştı. Tam 8 aydır resmi bir maça çıkamayan Kiev temsilcisi, bu süreçte 20’den fazla hazırlık maçı oynadı.  Son dönemde Antalya’da da bir hazırlık kampı geçiren ekip, özellikle savunma kurgusu ile dikkat çekmeyi başarıyor. 15 Temmuz günü Antwerp ile oynadıkları hazırlık maçını 2-1 kaybettiler. Lucescu, bu maç öncesinde yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe ile ilk turda eşleşmeyi istemezdim. Bizim için çok zor bir karşılaşma olacak” şeklinde bir ifade kullandı.