BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes- Galatasaray 27 Mayıs Tivibu Spor LİNK

27.05.2022 - 15:15

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes- Galatasaray 27 Mayıs Tivibu Spor LİNK

ING Basketbol Süper Lig’de Galatasaray ve Anadolu Efes takımları için finale artık tek bir adım kaldı. Oldukça kısa sürede Efes’i eski takımı Galatasaray’a hazırlamak zorunda kalan Ergin Ataman, yarı final öncesi oldukça iddialı konuştu. Efes’in net şekilde favori çıktığı play-off yarı final ilk maçı, bu akşam saat 20.30’da basketbol severlere buluşacak. Sinan Erdem Salonu’nun ev sahipliği yapacağı maç öncesi öne çıkan arama sonuçlarını şu şekilde sıralayabiliriz: Anadolu Efes maçı izle, Galatasaray Nef maçı izle, Anadolu Efes Galatasaray Nef canlı izle, Anadolu Efes Galatasaray canlı maç izle, Anadolu Efes Galatasaray maç izle, Efes Galatasaray bedava maç izle, Efes maçı canlı izle, Tivibu Spor link, TRT Spor izle, online maç izle, bedava maç izle, ING Basketbol Ligi maçı izle, ücretsiz maç linkleri. Efes Galatasaray karşılaşmasında öne çıkan notları sizler için derledik.

ANADOLU EFES GALATASARAY NEF CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes galatasaray maçı görsel

Anadolu Efes-Galatasaray NEF Maçı Canlı Yayın Linki

Anadolu Efes Galatasaray İzleme Linki Bu sene Eurolig kupasını kaldırarak büyük bir ses getiren Efes, Türkiye Ligi play-off maçlarına da hızlı bir başlangıç yaptı. Karşıyaka sonrası Galatasaray engelini de sorunsuz geçmek isteyen Efes’in bu önemli randevusu TRT Spor ve Tivibu Spor 2 ekranlarında aynı anda yer alacak.

Anadolu Efes-Galatasaray NEF Maçı Canlı Takip

Anadolu Efes ve Galatasaray NEF takımlarını karşı karşıya getirecek olan kritik yarı final maçına dair istatistikleri anlık olarak takip etmek isteyenleri TBF sitesine ya da GS TV yayınına yönelebilir.

ANADOLU EFES GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Ev Sahibi Avantajı Anadolu Efes’te

efes avrupa şampiyonu görseli

Normal sezonu Fenerbahçe Beko’nun ardından 2’nci basamakta bitiren Anadolu Efes, bir önceki turda olduğu gibi bu aşamada da ev sahibi avantajını cebine koydu. Eşleşmeye hızlı bir başlangıç yapmak ve avantajı elde tutmak isteyen Efes, Karşıyaka serisini 2-1 ile geçmişti. Fakat bu eşleşmede 2 değil, toplamda 3 galibiyete ulaşan takım adını finale yazdıracak. Yarı finalin diğer ayağında Daçka-Fenerbahçe eşleşmesine tanıklık ediyoruz. Eurolig şampiyonluğu apoletini bu sene de koruyan temsilcimiz, rehavete ve zafer sarhoşluğuna kapılmak istemiyor. Fakat Ergin Ataman’ın Eurolig sonrası yorgun dönen takımını hazırlamak için çok da bir zamanı yok. Efes’te takım arkadaşları ile veda konuşması yapan Simon’un sakatlığı nedeniyle bu maçı kaçırması bekleniyor. Larkin’in Türk statüsünde oynaması ise Efes için önemli bir avantaj yaratacaktır.

Larkin ve Micic Takımda Kalacak mı?

Micic Eurolig kupası

Eurolig kupasını ülkemize getiren Anadolu Efes’te yavaş yavaş gelecek sezonun planları yapılıyor. Özellikle de herkes Larkin ve Micic’in takımda kalıp kalmayacağı sorusuna odaklanmış durumda. Ergin Ataman geçtiğimiz gün katıldığı bir TV programında transferlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Clyburn transferinde önemli bir aşama kaydettiklerini vurgulayan Ataman, artık kaliteli yabancıların takıma dahil olmak istediklerini belirtti. Öte yandan Shane Larkin’in takımda mutlu olduğunu söyleyen başarılı koç, ciddi tekliflere rağmen yıldız oyuncunun adeta aile ortamında hissettiği Efes’ten ayrılmayacağının altını çizdi. Micic’in ise bilindiği üzere bir NBA çıkış hakkı bulunuyor. Dolayısıyla NBA’den gelecek tekliflere bağlı olarak Sırp yıldız bu sene takımdan ayrılabilir.

Galatasaray Bahçeşehir’i Eledi

galatasaray nef efes maçı öncesi görsel

Galatasaray her ne kadar ev sahipliği konusunda bir dezavantaja sahip olsa da esasen Sinan Erdem yabancısı olduğu bir salon değil. Oyuncular bu anlamda alışık oldukları potalarda mücadele etme şansı bulacaklar. Normal sezonu 3’üncü sırada bitiren Galatasaray, 6’ncı basamaktaki Bahçeşehir ile çeyrek finalde eşleşti. Bu seriyi rahat geçen Galatasaray takımı, özellikle hücum performansı ile öne çıkıyor. Geçen sezon play-off potasına dahil olamayan sarı kırmızılı ekip, bu sezon şampiyonluk konusunda sınırlarını zorlamak istiyor. Bu senenin tamamında olduğu gibi Bahçeşehir serisinde de Trimble, Kravish ve Bost gibi oyuncular ön plana çıktı. 16 Mayıs tarihinde serileri sona erdiği için takım yaklaşık 11 gün boyunca dinlenme şansı buldu. Bu durumun Galatasaray tarafında küçük de olsa bir avantaj yaratması bekleniyor. Normal sezonda Galatasaray rakibine karşı deplasmanda oynadığı maçı 85-92 kazanmıştı. Tempolu ve atletik oyuncuları ile Galatasaray NEF, Eurolig şampiyonuna karşı sorun çıkarmak isteyecektir.