27-28-29 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

27.05.2022 - 08:26

27-28-29 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Artık Avrupa’da kulüpler bazında son düzlüğe girildi. Son kupaların da sahibini bulacağı 27-28-29 Mayıs Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyesi

Cuma gününü tek maça ayırdık. Listenin çok sönük olduğu Cuma gününün öne çıkan mücadelesi şu şekilde:

20.30 Anadolu Efes-Galatasaray NEF: Euroleague şampiyonu unvanıyla ikinci resmi maçına çıkacak Anadolu Efes, koç değişikliği sonrasında maç kaybetmeyen Galatasaray NEF’i konuk ediyor. İki takım da neredeyse aynı basketbol anlayışını benimsiyor. Bunu daha kaliteli oyuncularla yapan Anadolu Efes, serinin favorisi görünüyor. Ancak Galatasaray NEF’in de korkutucu bir formu bulunuyor.                        1 spor ekranı 27.5.2022.jpg       
Çok eğlenceli geçeceğini düşündüğümüz bu serinin ilk maçını, Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü yine iki keyifli basketbol maçıyla açıyoruz. Ardından futbolda Avrupa’nın en büyüğü belli olacak.

03.30 Boston Celtics-Miami Heat: Neler olduğunu anlamanın son derece güç olduğu Boston-Miami serisinde 6’ncı maçın artık yakın geçmesi bekleniyor. Tuhaf kopmaların yaşandığı serinin en kritik mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

19.00 Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko: Basketbol Süper Ligi yarı final serisinin üçüncü maçında Darüşşafaka, Fenerbahçe Beko’yu konuk ediyor. Fenerbahçe Beko’da tek hedef şampiyonluk. Darüşşafaka da kazanarak sürpriz yapma peşinde. Bu keyifli mücadele, Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

22.00 Liverpool-Real Madrid: Liverpool ile Real Madrid, Avrupa’nın en büyüğü olmak için kozlarını paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta dramatik şekilde şampiyonluğu alamayan Liverpool ile bu sezon efsane eşleşmelerden sağ çıkan Real Madrid arasındaki bu mücadele, belki de sezonun en iyi maçlarından biri olacak.                     
   2 spor ekranı 27.5.2022.jpg       
Bu dev finali, şifresiz yayınla EXXEN ve TV8 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Haftanın kapanışını ise 3 futbol maçıyla yapıyoruz. Monaco GP’sini dışarıda bırakmak durumunda kaldığımız Pazar gününde öne çıkan maçlar şu şekilde:

15.30 Bandırmaspor-Eyüpspor: Bandırmaspor, ilk maçta kendi kimliğinden farklı bir oyun oynamaya çalıştı ve bunu pek başaramadı. Karşılaşmayı da 1-0 kaybedince avantaj Eyüpspor’a geçti. Eyüpspor ise ilk maçta elde ettiği avantajı korumaya çalışacak. İlk maçtan çok daha yüksek tempoda geçmesini beklediğimiz bu mücadele, TRT Spor, beIN Sports 1 ve beIN Sports Max 1 ekranlarında olacak.

18.30 Huddersfield-Nottingham Forest: Premier Lig'e yükselecek son takım Huddersfield ile Nottingham Forest arasındaki maçın ardından belli olacak.                        3 spor ekranı 27.5.2022.jpg Yarı finalde Luton’u geçmeyi başaran Huddersfield ile Sheffield karşısında ikinci maçta beklenenden daha fazla sorun yaşamasına rağmen tur atlamayı başaran Nottingham arasındaki bu keyifli mücadele, beIN Sports 2 ekranlarında olacak.

20.00 St Etienne-Auxerre: St. Etienne felaket geçen sezonda kümede kalmayı hedefliyor. Bunun için de Auxerre’i mağlup etmesi gerek. Auxerre ise yıllar sonra Ligue 1’e dönmeyi amaçlıyor. Fransa Ligue 1 Play-out rövanş maçını, beIN Sports 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ekranlarında TFF 1’inci Lig Play-off maçları naklen yayınlanacak.

A Spor, Pazar günü 21.00’deki Karacabey Bld-Bodrumspor TFF 2'nci Lig Play-off final maçını ekranlara getirecek.

TV8 ekranlarında ise Avrupa’nın en büyüğü belli olacak. Liverpool-Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçını şifresiz yayınla TV8’den izleyebilirsiniz.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

USL Championship: USL Championship Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Avrupa Altın Ligi: CEV Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.