BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe BekoDarüşşafaka 26 Mayıs Tivibu Spor LİNK

26.05.2022 - 14:37

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe BekoDarüşşafaka 26 Mayıs Tivibu Spor LİNK

ING Basketbol Ligi play-off yarı finali ikinci maçında Fenerbahçe Beko, salı günü evinde ağırladığı Darüşşafaka ile bu akşam bir kez daha karşılaşacak. Seride avantajını iyi kullanan sarı lacivertli ekibin Daçka ile olan ikinci randevusu bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun ev sahipliği yağacağı maç öncesi öne çıkan aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Darüşşafaka maçı izle, Fenerbahçe Beko Darüşşafaka canlı izle, Fenerbahçe Beko Darüşşafaka canlı maç izle, Fenerbahçe Beko Darüşşafaka maç izle, Fenerbahçe Beko Darüşşafaka bedava maç izle, Darüşşafaka maçı canlı izle, Tivibu Spor link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri. Kritik karşılaşmaya dair tüm güncel gelişmeleri sizler için bir araya getirdik.

FENERBAHÇE BEKO-DARÜŞŞAFAKA CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko darüşşafaka maç öncesi görsel

Fenerbahçe Beko Darüşşafaka Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko Darüşşafaka İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Darüşşafaka arasındaki yarı final ikinci maçı, seride bir kırılma yaratabilir. Bu keyifli karşılaşma, hem Tivibu Spor 2 hem de TRT Spor ekranlarında olacak.

Fenerbahçe Beko Darüşşafaka Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe taraftarının Darüşşafaka maçında takımlarını bir kez daha yalnız bırakmayacağı düşünülüyor. Sarı lacivertli ekibin bu önemli maçına dair canlı istatistik takibi yapmak isterseniz, federasyonun sitesinden ya da FB TV yayınından faydalanmanız mümkün.

FENERBAHÇE BEKO DARÜŞŞAFAKA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Seride Öne Geçti

şehmus hazer daçka maçı

Fenerbahçe Beko, geçen sene olduğu gibi yeniden finale çıkmak ve yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor. Özellikle iç sahadaki maçlara oldukça motive çıkan takım, şu ana dek play-off sürecinde tek bir yenilgi aldı. Daçka serisine 1-0 önde giren Fenerbahçe Beko, normal sezondaki liderliğinin tesadüf olmadığını gösteriyor. Maçın hemen hemen hiçbir bölümünde zorlanmayan ekip, Melih’in 14, Ahmet’in 10 sayısı ile önemli bir yerli katkısı aldı. Ataşehir’de dilediği zaman tempoyu kontrol altına alan Fenerbahçe Beko, kalite farkını sahaya yansıttı. Bu maçta Henry’nin 8 asist ve Vesely’nin 6 ribaund katkısı da galibiyette önemli bir rol oynadı. Takımın bu maçta yine 80 sayının üzerine rahat bir şekilde çıkması bekleniyor.

Vesely Barca ile Anlaştı İddiası

vesely maç öncesi ısınma

Fenerbahçe Beko’da bu hafta taraftarı hayal kırıklığına uğratan bir gelişme yaşandı. Takımın efsane oyuncularından biri olmasının yanından taraftar için fenomen bir kişilik olan Jan Vesely’nin Fenerbahçe Beko ile yolları ayrılacak gibi görünüyor. Oyuncunun Barcelona ile anlaştığı iddiası, pek çok kaynak tarafından teyit edilse de henüz resmi bir açıklama söz konusu değil. Taraftarlar Twitter’da Vesely ismini kısa sürede TT yapmayı başardı. Oyuncunun kalması adına seslerini duyurmaya çalışan taraftarların bu akşam oynanacak olan maçta Vesely’e özel bir ilgi göstermesi bekleniyor. Bilindiği üzere Fenerbahçe Beko, Çek oyuncuya 1.9 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu. Katalan ekip ise teklifini 1.7 milyon Euro olarak güncelledi. Basketbol kariyerinin sonlarına yaklaşan ve salona formasını astırmak istediğini her fırsatta dile getiren Vesely’nin kaarını Barcelona’dan yana yaptığı gelen haberler arasında. Play-off serilerinden sonra açıklamanın resmi kanallar üzerinden yapılması bekleniyor.

Daçka’da Eksikler Hissedildi

daçka maç görseli

Normal sezonu 5’inci basamakta noktalayan ve çeyrek finalde Gaziantep Basketbol ile eşleşen Darüşşafaka, bu aşamayı 2-1 ile geçti. Yarı finalde güçlü Fenerbahçe Beko ile eşleşen ekip, sakat ve hasta oyuncuların eksikliğini epey hissetti. Oyunun özellikle ikinci yarısında etkisiz kalan Darüşşafaka takımı, salondan 94-69 mağlup ayrıldı. Bu maçta Caupain 16, Boothe ise 19 sayı ile katkı sağladı. Fakat takımın geri kalanından skor katkısı gelmeyince 25 sayılık fark kaçınılmaz oldu. Normal sezonda bu salonda Daçka’nın Fenerbahçe Beko’yu yendiğini anımsatalım. Yarı final aşaması maksimum 5 maç üzerinden oynanacak. Toplamda 3 galibiyet alan takım, Efes- Galatasaray eşleşmesinin galibi ile finalde kapışacak.