Roland Garros 1 Haziran’dan İtibaren Dmax’te

26.05.2022 - 13:37

Roland Garros 1 Haziran’dan İtibaren Dmax’te

Sezonun ikinci Grand Slam tenis turnuvası Roland Garros, 1 Haziran’dan itibaren Dmax’te. İkinci haftadan itibaren Dmax’te şifresiz yayınlanacak Roland Garros’u aynı zamanda Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarından da takip edebileceksiniz.

Teniste sezonun ikinci büyük turnuvası Roland Garros, 1 Haziran’dan itibaren şifresiz yayınlanacak. RTÜK kuralları gereği finallerin şifresiz yayınlanma zorunluluğu bulunan Roland Garros’ta karşılaşmaları şifresiz ekranlara getirecek kanal Dmax oldu. 1 Haziran’dan turnuvanın son gününe kadar tüm karşılaşmalar Dmax ekranlarında olacak. Ayrıca Eurosport 1 ve Eurosport 2 de karşılaşmaları yayınlamayı sürdürecek.

Roland Garros En Heyecanlı Maçlarıyla DMAX’te

Roland Garros’un 1 Haziran’dan itibaren DMAX ekranlarında yayınlanacağı, kanalın Twitter hesabından duyuruldu. Önümüzdeki haftadan itibaren yayınlara başlayacak DMAX, şu paylaşımı yaptı.

📣 #RolandGarros en heyecanlı maçlarıyla 1 Haziran'dan itibaren DMAX'te!



Alcaraz Beklenenden Fazla Zorlandı

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Carlos Alcaraz, turnuvanın ikinci turunda Albert Ramos karşısında beklenenden fazla zorlandı. 5 sete giden maçı bir şekilde kazanan Alcaraz, kendisini bu sene yenebilen isimlerden Korda ile eşleşti.

Turnuvada zorlanan diğer bir isim ise Tsitsipas oldu. Musetti karşısında 2-0 geri düşen Yunan raket, geri dönmeyi başardı ve adını üçüncü tura yazdırdı.
1 roland 26.5.2022.webp      
Roland Garros’un diğer favorileri Novak Djokovic ve Rafael Nadal ise şu an için zorlanmadan yollarına devam ediyor.


Son Şampiyon İlk Gün Elendi

Geçtiğimiz sezon, Roland Garros’u şampiyon tamamlayan Krejcikova, bu senenin de favorileri arasında gösteriliyordu. İlk turda Parry karşısında ilk seti 6-1 ile geçen Krejcikova, sonraki sette ve final setinde varlık gösteremeyerek turnuvanın dışında kaldı.
Naomi Osaka, Bianca Andreescu, Karolina Pliskova ise dışarıda kalan diğer önemli raketlerden sadece birkaçı. 

Hem erkeklerde hem de kadınlarda Roland Garros’un tüm heyecanını, 1 Haziran’dan itibaren DMAX ekranlarında yaşayabilirsiniz. Karşılaşmalar, Eurosport’tan da naklen yayınlanmaya devam edecek.