BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Liverpool- Wolverhampton 22 Mayıs S Sport LİNK

22.05.2022 - 13:31

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Liverpool- Wolverhampton 22 Mayıs S Sport LİNK

İngiltere Premier Lig’de perde kapanıyor. 2021 2022 sezonu şampiyonu bugün oynanacak iki kritik karşılaşma neticesinde belli oluyor. Bu maçlardan birinde Liverpool, kendi sahasında Wolverhampton takımını ağırlayacak. Şampiyonluğun düğümünü çözecek maç, Türkiye saati ile 18.00’da başlayacak. Maç öncesi futbol tutkunları genel olarak şu tip aramalara yönelerek maçı izlemeyi amaçlıyor: Liverpool maçı izle, Wolverhampton maçı izle, Liverpool Wolverhampton canlı izle, Liverpool Wolverhampton canlı maç izle, Liverpool Wolverhampton maç izle, Liverpool Wolverhampton bedava maç izle, Wolverhampton maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri, Premier Lig maçı izle. Bu kritik maça ilişkin tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

LİVERPOOL WOLVERHAMPTON CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

liverpool Wolverhampton maç görseli

Liverpool Wolverhampton Maçı Canlı Yayın Linki

Liverpool Wolverhampton İzleme Linki İngiltere Premier Lig’de haftanın en kritik iki karşılaşmasından biri olan Liverpool Wolverhampton müsabakası, Anfiel Road’da oynanacak. Maçı izlemek isteyenler S Sport’a yönelebilir.

Liverpool Wolverhampton Maçı Canlı Takip

Müsabakayı S Sport ya da S Sport Plus üzerinden izleme şansı bulamayan kişiler, Premier Lig’in resmi sitesi üzerinden canlı istatistik takibi yapabilir.

LİVERPOOL WOLVERHAMPTON MAÇI CANLI TAKİP

Liverpool’a Kazanmak Yetmiyor

salah antrenman

Liverpool takımı inatçı kimliğini bu sene pek çok organizasyona taşıdı. Aslında takım gelinen noktada Lig Kupası’nda ve FA Cup’ta önemli bir başarı elde etti ve bunun üzerine Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar yükseldi. Fakat Premier Lig’i almanın ne denli büyük bir prestij olduğu herkesin malumu. Klopp’un öğrencileri bu hedefi son haftaya kadar bir şekilde taşımayı bildi. Aslında City geçen hafta şampiyonluğunu garantilemeye çok yaklaşmıştı ancak gelen puan kaybı Kırmızılar’ın umutlarını bu haftaya taşıdı. Takım son hafta Southampton karşısında oldukça zorlanmış olsa bile bir şekilde galibiyete uzandı. Yine de Liverpool’un şampiyon olması, sadece kendisine bağlı bir durum değil. Bu maçı kazanıp City’nin Villa karşısında puan kaybetmelerini bekleyecekler.  Liverpool erkenden gol bulup City’ye baskı yapmak isteyecektir.

Kırmızılar’ın Tesellisi Şampiyonlar Ligi Finali

Liverpool bugün 90 dakika sonucunda lig şampiyonluğunu kaçırsa bile önünde odaklanması gereken bir Şampiyonlar Ligi final maçı olacak. Takım için bundan çok daha cazip bir teselli olamaz gibi görünüyor. Liverpool, önümüzdeki hafta sonu İspanya devi Real Madrid ile finalde karşılaşacak. Dolayısıyla Kırmızılar, bir hafta içerisinde iki kritik 90 dakikaya imza atmış olacak. Liverpool Real Madrid maçına daha şimdiden tüm dünyada yoğun bir ilgi söz konusu. Bu kritik maç, cumartesi akşamı saat 22.00’da Fransa’nın başkenti Paris’te oynanacak. Liverpool, bu maçla beraber Real ile üçüncü defa bir final maçında karşılaşmış olacak. Bu arada Liverpool takımında Wolverhampton maçı öncesinde ciddi bir sakatlık bulunmuyor.

Wolverhampton 6 Maçtır Kazanamıyor

Wolverhampton antrenman görseli

Wolverhampton kötü gidişini aynı şekilde sürdürüyor. Takım ligde son 6 haftayı da boş geçti. Kazanmakta bu dönemde oldukça zorlanan Wolverhampton, tam anlamıyla galip gelmeyi unuttu. Lage’nin talebeleri, son olarak ligden düşen Norwich takımı ile 1-1 berabere kaldı. Norwich gibi zayıf bir takımın bile çok sayıda pozisyona girmesine engel olamadılar. Son 6 haftalık performansını incelediğimizde Wolverhampton takımının yalnızca 2 puan alabildiğini görüyoruz. Bu kötü gidişin Liverpool karşısında da devam etmesi muhtemel. Takımda bu maç öncesi Podence, Semedo ve Kilman gibi oyuncuların sakat olduğunu görüyoruz. İlk yarıda oynanan maçta Wolverhampton sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrılmıştı.