CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor-Fenerbahçe 15 Ocak BEIN LİNK

15.01.2022 - 15:02

CANLI MAÇ İZLE Antalyaspor-Fenerbahçe 15 Ocak BEIN LİNK

Tam anlamıyla kâbus gibi bir sezon geçiren Fenerbahçe, kamuoyundaki yoğun hoca tartışmalarının gölgesinde Antalyaspor maçına hazırlandı. Ligde artık puan kaybetme kredisi kalmayan Fenerbahçe, bugün saat 19.00’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak maçta 3 puan arayacak. Antalyaspor Fenerbahçe maçı öncesi futbol severlerin gerçekleştirdiği popüler aramaların şu şekilde olduğunu söyleyebiliriz: Antalyaspor Fenerbahçe canlı maç izle, Antalyaspor Fenerbahçe maç izle, Antalya Fener izle, Fener maçı canlı izle, FB maçı izle, Antalyaspor şifresiz izle, Bein Link, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linki, Antalyaspor Fenerbahçe şifresiz. Takımların son durumlarını ve canlı yayın detaylarını merak ediyorsanız, haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

ANTALYASPOR FENERBAHÇE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Antalyaspor'un Fefnerbahçe Maçına Özel hazırladığı Görsel

Antalyaspor-Fenerbahçe Canlı Yayın Linki

Antalyaspor Fenerbahçe İzleme Linki Yeni hocasıyla en azından sezonun geri kalanı için iyi bir performans göstermek isteyen Fenerbahçe, Antalyaspor maçıyla beraber uzun soluklu bir seri başlatmak istiyor. Antalyaspor Fenerbahçe karşılaşması, Spor Toto Süper Lig’in resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak.

Antalyaspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Süper Kupa’da Beşiktaş’a kaybetmenin moral bozukluğunu üzerinden henüz atamayan Antalyaspor, kendi sahasında Fenerbahçe’ye zorluk çıkarmak isteyecektir. Karşılaşmaya dair canlı istatistikleri ve maç anlatımını anlık olarak takip etmek isteyenler, Fenerbahçe TV’de yayınlanacak olan “Maç Havası” programını notlarının arasına alabilir.

ANTALYASPOR FENERBAHÇE CANLI TAKİP

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe’de İkinci İsmail Kartal Dönemi

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'ı Duyurduğu Görsel

Fenerbahçe takımında ikinci İsmail Kartal dönemi resmen başladı. Hatırlanacağı üzere deneyimli teknik adam daha önce 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe’yi çalıştırmıştı. O dönem sarı lacivertli ekip ligi 74 puanla 2’nci sırada bitirmişti. Son günlerde takımda Bilic, Löw gibi yabancı hocaların isimleri geçerken İsmail Kartal’ın resmi olarak açıklanması, büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Takımıyla ilk resmi maçına Antalyaspor karşısında çıkacak olan İsmail Kartal’ın kadro konusunda ciddi değişiklikler yapması bekleniyor. İsmail Kartal’ın hafta arasındaki antrenmanlarda pek çok oyuncu ile birebir görüşme gerçekleştirdiği görüldü. En azından Şampiyonlar Ligi hedefini diri tutmak isteyen Fenerbahçe, yeni hocasıyla beraber ilk maçından 3 puanla dönmek isteyecektir.

Adana Demirspor Maçında Tepkiler Yükseldi

Osayi Samuel, Ferdi Kadıoğlu ve Mesut Özil Temalı Maç Görseli

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz hafta kendi sahasında Adana Demirspor’a kaybetmesi, taraftarda büyük tepkilere neden oldu. Son düdük ile beraber tribünler yönetimi bir kez daha istifaya davet etti. Sarı lacivertli ekip, 20 hafta sonunda kendine ancak 5’inci basamaktan yer bulabilmiş durumda. Şu anda 32 puanı bulunan İstanbul ekibi, toplamda 11 maçta puan kaybı yaşadı. Ligin ilk yarısında oynanan Antalyaspor karşılaşmasını Fenerbahçe 2-0 ile kazanmıştı. Bu karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Altay ve Mert Hakan Yandaş, sakat oldukları gerekçesi ile kadroda yer alamadılar. Bu arada Fenerbahçe takımında toplamda 5 ismin ceza sınırında olduğunu hatırlatalım.

Antalyaspor Düşüşte

Nuri Şahin Anltayspor Antrenmanında

Nuri Şahin’in gelişi ile pozitif bir hava yakalayan Antalyaspor, bu durumu saha sonuçlarına yansıtmakta zorlanıyor. Genç teknik adamın çalıştırdığı Antalyaspor son 6 resmi karşılaşmasının 4 tanesinde mağlup oldu. Lige verilen arada Beşiktaş’a Süper Kupa maçında kaybeden güney ekibi, geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanında adeta sahadan silindi. Rakibine 4-0 kaybeden Antalyaspor, üst üste gelen bu kötü sonuçlarla beraber kendini bir anda küme düşme hattının iki basamak üzerinde buldu. Kırmızı beyazlı ekipte Harun Alpsoy ve Ufuk Akyol sakat. Öte yandan Wright ise hasta olduğu gerekçesiyle takımına yardımcı olamayacak.

Antalyaspor Fenerbahçe İlk 11

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Doğukan, Haji, Güray, Kudriashov, Poli, Fredy, Ghacha, Bünyamin, Veysel
Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Serdar Aziz, Osayi Samuel, Ferdi, Zajc, Sosa, Mesut Özil, Şrfan Can Kahveci, Rossi, Serdar Dursun