CANLI MAÇ İZLE Hatayspor-Galatasaray 16 Ocak BEIN LİNK

16.01.2022 - 15:03

CANLI MAÇ İZLE Hatayspor-Galatasaray 16 Ocak BEIN LİNK

Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray, yeni teknik direktörü olan Domenec Torrent önderliğinde ilk maçına çıkıyor. Galatasaray’ın mutlak suretle 3 puan arayacağı Hatayspor maçı, bugün saat 19.00’da Hatay Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşmayı ekran karşısında canlı olarak izlemek isteyen futbol severlerin yaptığı trend aramaları şu şekilde sıralamamız mümkündür: Hatayspor Galatasaray karşılaşması öncesinde futbol severler genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: Hatayspor Galatasaray canlı maç izle, Hatayspor Galatasaray maç izle, Hatay Galatasaray izle, Galatasaray maçı izle, GS maçı canlı izle, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Link, Bein Sports canlı izle, Galatasaray maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Hatayspor Galatasaray online izle. Müsabaka yaklaşırken önemli gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını sizler için bir araya getirdik.

HATAYSPOR GALATASARAY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Ömer Erdoğan Temalı Maç Görseli

Hatayspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Hatayspor-Galatasaray İzleme Linki Erkan Özdamar’ın düdük çalacağı Hatayspor Galatasaray karşılaşması, bugün beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak. Öte yandan dileyenler, sonucu

Hatayspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Yeni bir sayfa açmak isteyen Galatasaray’ın, yeni hocasıyla beraber güçlü Hatayspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Dileyenler karşılaşmaya dair istatistikler için GS TV’yi maç esnasında takip edebilir. Burada aynı zamanda 90 dakika boyunca maç anlatımı ile karşılaşabilirsiniz.

HATAYSPOR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray’da Fatih Terim Dönemi Bitti

Galatasaray Sosyal Medya Hesabından Fatih Terim'e Teşekkür Etti

Galatasaray hafta arasında, deprem etkisi yaratan bir ayrılık haberiyle çalkalandı. Kulübün en önemli efsaneleri arasında kabul edile Fatih Terim ile yollar ayrıldı ve bir dönem daha resmi olarak sona erdi. Burak Elmas ve Fatih Terim arasında gerçekleşen görüşmeden sonra çıkan bu karar, taraftarın tepkisini çekti. Öte yandan kamuoyunda kararın doğru olduğunu savunan yorumlar da yapıldı. Bu sezon lig özelinde oldukça başarısız bir performans gösteren efsane teknik adam, takımının liderin 22 puan gerisinde kalmasına engel olamadı.  Türkiye Kupası’nda Denizlispor’a elenen Fatih Terim’in öğrencileri, bu sene Avrupa’da gösterilen başarı ile teselli buldu. Fatih Terim ayrılığı sonrasında hızlı bir şekilde lige odaklanan Galatasaray, yeni hocasıyla ilk maçta etkileyici bir futbol oynamak istiyor. Son lig maçında iç sahada Giresunspor’a yenilen Galatasaray’da; Diagne, Feghouli, Mohamed, Muslera, Fatih ve Van Aanholt, farklı nedenlerle kadroda yer alamayan isimler.

Domenec Torrent Kimdir?

Domenec Torrent Galatasaray İdmanında

Galatasaray, Fatih Terim ile yolların ayrıldığını resmi siteden duyurduktan çok kısa bir süre sonra, yeni teknik direktörünü de açıkladı. Yönetim, bu sayede kamuoyunda günler boyunca hoca tartışmalarının yapılmasının da önüne geçmiş oldu. Peki sarı kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Domenec Torrent kimdir? Pek çok futbol severin adını ilk kez duyduğu Torrent, 14 Temmuz 1962 doğumludur. İspanyol teknik adam, bazı Katalan ekiplerinde futbolcu olarak görev aldıktan sonra henüz 27 yaşındayken antrenörlüğe adım attı. 2007 yılında Guardiola ile beraber Barcelona’da çalışma şansı bulan başarılı isim, takip eden yıllarda Bayern Münih ve Manchester City takımlarında da görev aldı. Guardiola’nın vazgeçilmez yardımcılarından biri olan Torrent,son olarak New York City ve Flamengo takımlarını çalıştırdı.

Daha detaylı bilgi için, DOMENEC TORRENT KİMDİR? konulu makalemizi okuyabilirsiniz.

Hatayspor İkinci Yarıya Tatsız Başladı

Ömer Erdoğan Hatayspor İdmanında

Hatayspor, son dönemde oyun olarak da saha sonuçları anlamında da sezon başındaki görüntüsünü arıyor. Her ne kadar kendi potansiyeli ölçüsünde ilk yarının en başarılı takımlarından biri olsalar da sezonun ikinci yarısına şok bir yenilgi ile başladılar. Favori oldukları Kasımpaşa maçını 3-1 kaybeden Hatayspor, böylece ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 3’üncü yenilgisini almış oldu. Alınan bu mağlubiyetlerle beraber zirve yarışından uzaklaşmaya başlayan Hatayspor, rakiplerinin de puan kaybettiği haftada adeta fırsat tepmiş oldu.  Süper Lig’in 21’inci haftasında Galatasaray’ı sahasında eli boş göndermek isteyen güney ekibinde Traore, Mohamedi ile Kaabi gibi çok önemli oyuncular, Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele veriyor. Öte yandan forvet oyuncusu Burak Camoğlu’nun sakatlığı sürüyor.

Hatayspor-Galatasaray İlk 11'ler

Hatayspor: Abdullah, Kamil, Fatih, Burak, Samuel, Onur, Ruben, Kamara, Saba, Dylan, Mame
Galatasaray: İsmail, Taylan, Alparslan, Van Aanholt, Kerem, Berkan, Cicaldau, Marcao, Halil, Emre, Boey