Çiğdem Ceylan ve Yunus Emre Sel Futbol Plus Youtube Kanalında

14.01.2022 - 13:40

Çiğdem Ceylan ve Yunus Emre Sel Futbol Plus Youtube Kanalında

Çiğdem Ceylan ve Yunus Emre Sel Futbol Plus Youtube kanalında Trabzonspor’dan gelişmeleri mercek altına alıyor. Her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü 12.00’de canlı yayınlarla Futbol Plus Youtube kanalında yer alacak ikili, Trabzonspor ile ilgili sorulara da yanıt verecek.

Son yıllarda dijital medyanın geleneksel medyayı geride bıraktığı görülüyor. Geleneksel medyada çalışan bazı isimler, dijital medyada da boy göstermeye başlıyor. Bunların son örnekleri Çiğdem Ceylan ve Yunus Emre Sel oldu. A Spor’da moderatör ve muhabirlik yapan ikili bundan böyle Futbol Plus Youtube kanalında da boy gösterecek. İkilinin her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 12.00’de Trabzonspor gündemini masaya yatıracağı açıklandı.

Yunus Emre Sel ile Trabzonspor’dan En Sıcak Gelişmeleri Canlı Yayında Anlatıyoruz

Futbol Plus Youtube kanalında programlara imza atacağını duyuran Çiğdem Ceylan, programda kendisine Yunus Emre Sel’in eşlik edeceğini aktardı. Çiğdem Ceylan’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Her pazartesi, çarşamba, cuma günü 12.00’de Yunus Emre Sel ile birlikte Futbol Plus Youtube canlı yayınındayız. Trabzonspor’dan en sıcak gelişmeleri canlı yayında anlatıyoruz, sorularınızı yanıtlıyoruz. Kanala abone olmayı unutmayın.


Çiğdem Ceylan Kimdir?

1 çiğdem ceylan 14.1.2022
A Spor’un başarılı sunucularından Çiğdem Ceylan, 1987’de İstanbul’da doğdu. İktisat eğitimi alan Ceylan, daha sonrasında diksiyon ve spikerlik kursu aldı. Aldığı eğitimler sonrasında Ekonomi TV ekranlarında sunuculuk yapan Ceylan, bu kanalda Ekometre programını sundu. Kariyerine spor programlarıyla devam eden başarılı sunucu, uzun yıllardır A Spor ekranlarında boy gösteriyor. Çiğdem Ceylan, yeni dönemde A Spor’un yanında Futbol Plus Youtube kanalında da programlara imza atacak.


Yunus Emre Sel Kimdir?

2 yunus emre sel 14.1.2022 

Uzun yıllardır Sabah Gazetesi ve A Spor’da Trabzonspor muhabirliği yapan Yunus Emre Sel, Trabzonspor’u yakından takip eden kişiler arasındadır. A Spor’da programlara katıldığında transfer gelişmelerini ve takımdan son haberleri aktaran Yunus Emre Sel, bundan böyle A Spor’un yanı sıra Futbol Plus programında yer alacak.