2021/22 İngiltere Premier Lig 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

14.01.2022 - 13:04

2021/22 İngiltere Premier Lig 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 22’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. A Spor ekranlarında yine bir mücadele futbolseverlerle buluşacak.

Türkiye’nin başarılı spor kanalı A Spor, Premier Lig’den her hafta bir mücadeleyi ekranlara getiriyor. A Spor, geçtiğimiz hafta FA Cup nedeniyle ara verilen Premier Lig’deki şifresiz maç yayınlarına 22’nci hafta itibarıyla devam ediyor. Her hafta olduğu gibi 22’nci haftada da futbolseverler bir mücadeleyi şifresiz izleme şansını yakalayacak.

Son dönemde Cumartesi kuşağından bir mücadeleyi ekranlara getiren A Spor, 22’nci haftada da bu geleneği bozmadı. Cumartesi 18.00’deki Wolves-Southampton mücadelesi, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Wolves ile Karşılaşmak Çok Zor

Premier Lig’de her takımın belli defoları, belli artıları bulunuyor. Wolves ise bu takımlar arasında belki de en keskin olanı. Ligde 14 golle Norwich’ten sonra en az gol atan takım konumundalar. Yedikleri 14 gol ise Manchester City sonrasında ligde en az gol yiyen takım olmalarını sağlıyor. 

Kontra silahları bulunan ve her takıma sorun çıkarabilecek düzeyde olmasıyla dikkat çeken Wolves, FA Cup arası öncesinde Manchester United’a konuk oldu. Oyunu da kontrol altında tutan Wolves, son dakikalarda Moutinho’nun golüyle karşılaşmayı 1-0 kazanmayı başardı.

1 premier lig 14.1.2022

Southampton 4 Maçtır Kaybetmiyor

Arsenal karşısında ağır bir mağlubiyet alan Southampton, ligde 4 maçtır kaybetmiyor. Bu maçların 2’sini kazanan, 2’sindeyse beraberlikle sahadan ayrılan Southampton, hafta içi erteleme maçında Brentford’u 4 golle mağlup etti.
Hücumda potansiyeline bir türlü ulaşamayan Southampton, Wolves karşısında da galip gelerek biraz daha yukarılara tırmanmak istiyor.


2 premier lig 14.1.2022

Ev Sahipleri Kazanamıyor

Wolves ile Southampton arasında oynanan maçlarda deplasman ekipleri sahadan istediğini alan taraf oluyor. Son 6 maçın 4’ünü deplasman ekipleri kazanırken, 2 maç berabere bitti. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı ise Wolves 1-0 kazanmayı başardı.

Ligin en iyi savunmalarından birine sahip Wolves ile son dönemde aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken Southampton arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.