CANLI MAÇ İZLE Barcelona-Real Madrid El Clasico 12 Ocak Tivibu LİNK

12.01.2022 - 18:15

CANLI MAÇ İZLE Barcelona-Real Madrid El Clasico 12 Ocak Tivibu LİNK

Bu sene istediği sonuçları elde edemeyen Barcelona, Süper Kupa yarı finalinde Real Madrid ile ülke sınırlarında karşı karşıya geliyor. İspanya yerine Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa müsabakası, bugün saat 22.00’da başlayacak. King Fahd International Stadium’un ev sahipliği yapacağı El Clasico’yu ekran karşısında izlemek isteyen futbol severler, şu tip aramalara ağırlık veriyor: Barcelona Real Madrid canlı maç izle, Barcelona Real Madrid maç izle, El Clasico izle, El Clasico canlı izle, Barca Real izle, Barcelona şifresiz izle, Real Madrid maçı izle, İspanya Süper Kupası linki, Copa Del Rey canlı yayın, Tivibu Spor Link, online maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç izle. Tüm dünyanın merakla beklediği Süper Kupa maçı öncesi son dakika gelişmelerini ve canlı yayın detaylarını sizler için derledik.

BARCELONA-REAL MADRİD CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Tivibu Spor'un El Clasico Görseli

Barcelona-Real Madrid Maçı Canlı Yayın Linki

Barcelona-Real Madrid İzleme Linki İspanya Süper Kupası geçen sene olduğu gibi bu sene de 4 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek. Yarı finalde karşı karşıya gelecek olan iki devin kapışmasını Tivibu Spor 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.  

Barcelona-Real Madrid Maçı Canlı Takip

Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid ve Bilbao’nun katılım gösterdiği Süper Kupa’da zafere kim uzanacak? Bu sorunun yanıtını merak edenler, özellikle Barcelona Real Madrid yarı final maçına çok büyük bir ilgi gösteriyor. Bu önemli karşılaşmayı izleme şansı bulamayanlar, istatistik takibi için kulüplerin resmi sitelerinden yararlanabilirler.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI CANLI TAKİP

Xavi İlk Kupanın Peşinde

Barcelona, İspanya La Liga’da bu sezon hedeften erken kopmuş görünüyor. Özellikle Messi’yi yolladıktan sonra bir hayli güç kaybeden Katalanlar, zirvenin 17 puan gerisine düşmüş durumda. Bu sezon şampiyonluk iddiasını büyük ölçüde yitiren Barca, teselliyi Süper Kupa’da arıyor. Takımın başına getirilen Barcelona efsanesi Xavi, şu ana kadar fark yaratan bir performans sergileyemedi. Xavi bu kupa ile beraber Barcelona’daki teknik direktörlük kariyerinde ilk kupasını elde etmek istiyor. Takım, La Liga’da çıktığı son maçta Granada ile 1-1 berabere kaldı. Golün özellikle son dakikada gelmesi takım için oldukça yıkıcı oldu. Takımda Yusuf Garcia, Roberto sakat oldukları için kadroda yer alamayacaklar. Bu arada takımın önemli oyuncularından Coutinho, İngiltere’nin Aston Villa takımına transfer oldu.

Benzema Fark Yaratıyor

Benzema'nın Modric İle Gol Sevinci

Bu sene İspanya Süper Kupası’nın favorisi olarak gösterilen Real Madrid, ligde ve Avrupa’da oldukça başarılı bir sezon geçiriyor. Takımı taşıyan oyuncular arasında Fransız yıldız Benzema’yı ilk sıraya koyabiliriz. Oyuncu La Liga’da hem gol hem asist krallığında zirvede yer alıyor. Oyuncu bu sene takımı adına 17 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi. Madrid ekibi son lig maçında sahasında Valencia’yı ağırladı. Ev sahibi ekibin 4-1 kazandığı maçta gollerin ikisi yine Benzema’dan geldi. La Liga’nın zirvesinde yer alan başkent ekibi, son 18 resmi maçta sadece tek bir yenilgi aldı. Dolayısıyla Real Madrid El Clasico öncesi form durumu ve moral açısından bir adım önde yer alıyor. Bu maç öncesinde yıldız oyuncu Bale’in sakatlık durumu henüz belirsizliğini koruyor.

Son Dönemde El Clasico’da Real Madrid Üstün

Real Madrid'in El Clasico Görseli

Barcelona ve Real Madrid arasında oynanacak İspanya Süper Kupası yarı final maçı öncesi Real Madrid’in son müsabakalardaki bariz üstünlüğü göze çarpıyor. Madrid ekibi Barcelona’ya karşı çıktığı son 4 maçı da kazanma başarısı gösterdi. Onun hemen öncesinde ise Barcelona’nın Real Madrid’e 6 maçtır yenilmediği uzun bir dönem söz konusuydu. Bu sene iki takım 24 Ekim’de Nou Camp’ta karşı karşıya geldi. Real Madrid deplasmanda rakibini 2-1 ile rakibini geçmeyi bildi. İki takım Süper Kupa kapsamında en son 17 Ağustos 2017 tarihinde birbirlerine rakip oldular.

Barcelona-Real Madrid El Clasico İlk 11'ler

Barcelona: Ter Stegen, Pique, Araujo, Sergio, Dembele, Dani Alves, De Jong, Jordi Alba, Ferran, De Jong, Gavi
Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Nacho, Kroos, Benzema, Modric, Asensio, Casemiro, Vini Jr, Mendy