Emrah Kayalıoğlu Galatasaray Medya Sorumlusu Oldu

12.01.2022 - 15:48

Emrah Kayalıoğlu Galatasaray Medya Sorumlusu Oldu

Geçmişte NTV Spor’da yaptığı yorumlarla dikkat çeken Emrah Kayalıoğlu, Galatasaray medya sorumlusu oldu. Hâlihazırda Lig Radyo’da görev alan Kayalıoğlu, Galatasaray ile anlaşmasının ardından Lig Radyo’dan ayrıldı.

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılması sonrası köklü bir değişim yaşanması bekleniyordu. Önce Fatih Terim’in yardımcılarından Necati Ateş ile yollar ayrıldı. Ardından Ali Yavaş ve Şükrü Hanedar görevlerinden istifa etti. Medya sorumlusu Eray Sözen ile de karşılıklı anlaşmayla yollar ayrıldı. Eray Sözen’den boşalan koltuğa ise Emrah Kayalıoğlu’nun getirildiği duyuruldu. Kayalıoğlu, bundan böyle Galatasaray’ın yeni medya sorumlusu olacak.

Galatasaray’da Değişim Devam Edecek

Galatasaray, Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından Florya’da köklü değişikliğe gideceğinin sinyallerini veriyor. Ayrılığın hemen ardından teknik direktörlük için Domenec Torrent ile anlaşan Galatasaray, medya sorumlusunda da değişikliğe gitti. Önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın yine birçok pozisyonda değişikliğe gitmesi bekleniyor.


2 FATİH TERİM 12.1.2022.webp

Emrah Kayalıoğlu Kimdir?

1 EMRAH K 12.1.2022.webp 

Emrah Kayalıoğlu, 1973 yılında Tevfik Fikret İlkokulu’nda eğitimine başladı. Şişli Terakki Lisesi eğitiminin ardından St. Gerog Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan mezun oldu. 1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi alanında ihtisasını tamamladı.

1987 yılında Cumhuriyet Gazetesi'nde haftalık spor ekinde çeviri ve haberler, Dünya Atletizm Şampiyonası sırasında gazetenin arka sayfa editörlüğünü yaptı. Ardından 3 yıl boyunca Söz Gazetesi Spor Servisi'nde muhabirlik, Gelişim Spor Dergisi Dış Haberler Sorumlusu, Yazı İşleri Müdür Yardımcılığı'nı üstlendi. 1991 yılında Haftalık yayınlanan Para Dergisi'ne çeviri ve haber yapmak, piyasadaki otomobil dergilerinin ilk örneği Oto-Market'in yayına hazırlanması gibi görevlerde yer aldı.

Euro 2008’de Milli Takımlar medya direktörü görevini üstlenen Kayalıoğlu, 2013 ile 2018 yılları arasında ise NTV Spor Express’in kuruluşunda rol aldı. NTV Spor kanalı haber direktörlüğü, ntvspor.net yayın yönetmenliği, NTV Spor sosyal medya direktörlüğü, NTV Spor ve NTV Radyo'da çeşitli programlarda yorumculuk görevinde yer aldı. Kayalıoğlu, özellikle ntvspor.net’te yazdığı yazılarla dikkat çekti. Günümüzde Tivibu Spor ve Lig Radyo’da görev alan Kayalıoğlu, bundan böyle Galatasaray’ın yeni medya sorumlusu olacak.