2021/22 La Liga 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

06.01.2022 - 17:05

2021/22 La Liga 20’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 20’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. D-Smart Youtube kanalından yine bir mücadele, şifresiz yayınla futbolseverlerle buluşacak.

Her hafta La Liga’dan 1 mücadeleyi şifresiz yayınlayan D-Smart, haftanın programını açıkladı. Son dönemde şifresiz yayınlarda düzensiz giden kanal, ligin 20’nci haftasında bir mücadeleyi D-Smart Youtube kanalından yayınlayacağını kamuoyuyla paylaştı.

Son Haftalarda Şifresiz Yayınlar Düzensiz

Normal şartlarda her hafta 1 mücadeleyi şifresiz yayınlaması gereken D-Smart, son haftalarda bu yayınlara ara verdi. Aralık ayında yeniden şifresiz yayınlara başlayan kanal, 19’uncu haftayı da pas geçmişti. D-Smart, Youtube kanalından yayınladığı maçlara 20’nci haftada devam edeceğini açıkladı.

Cumartesi günü 18.15’teki Real Sociedad-Celta Vigo mücadelesi, D-Smart Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

Real Sociedad Galibiyet Hasretini Dindiremedi

Sezona harika bir giriş yapan Real Sociedad, son haftalarda amiyane tabirle dibe vurdu. Son 6 haftada galip gelemeyen Real Sociedad, geçtiğimiz hafta Alaves’e konuk oldu.

Alaves karşısında son haftaların aksine daha iyi bir görüntü ortaya koyan Real Sociedad, öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı. Real Sociedad, galibiyet hasretini Celta Vigo önünde sona erdirmek istiyor.

1 real soc.6.1.2022

Celta Vigo Son 5 Maçta 1 Kez Kaybetti

Ligde alt sıralarda yer alan Celta Vigo, son haftalarda aldığı galibiyetlerle kendini biraz olsun rahat konuma getirdi. Oynanan son 5 maçın sadece 1’ini kaybeden Celta Vigo, geçtiğimiz hafta Real Betis deplasmanındaydı.

Real Betis önünde maça çok iyi bir başlangıç yapan Celta Vigo, mücadeleyi 2-0 kazandı. Son 5 maçta 10 puan toplayan Celta Vigo, seriyi Real Sociedad önünde devam ettirmek istiyor.

2 celta vigo 1.1.2022

Son 5 Maçın 4’ü Real Sociedad’ın

Real Sociedad ile Celta Vigo arasında oynanan son 5 maçta sahadan 4 kez galibiyetle ayrılan taraf Real Sociedad oldu. Real Sociedad ligin ilk yarısındaki mücadeleyi ise deplasmanda 2-0 kazandı.

Ligde kötü gidişi bir türlü sonlandıramayan Real Sociedad ile üst üste aldığı iyi sonuçlarla yukarılara tırmanan Celta Vigo arasındaki bu mücadele, Cumartesi 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalında.