CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş Antalyaspor 5 Ocak ATV LİNK

05.01.2022 - 15:35

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş Antalyaspor 5 Ocak ATV LİNK

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalini kaybeden Antalyaspor, Süper Kupa’da karşı karşıya geliyor. Uzun zamandan bu yana merakla beklenen karşılaşma, Katar’da oynanacak. Bu önemli müsabakada başarılı hakem Halil Umut Meler’in düdük çalacağı açıklandı. Bugün saat 20.45’te başlayacak olan Süper Kupa maçı aynı zamanda geçtiğimiz sezonun sonunda oynanan Türkiye Kupası finalinin de rövanşı niteliğinde olacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbol severlerin gerçekleştirdiği trend aramaların şu şekilde olduğunu görüyoruz: Beşiktaş Antalyaspor maç izle, Beşiktaş Antalyaspor canlı maç izle, BJK maçı izle, Beşiktaş Antalya canlı izle, Süper Kupa şifresiz izle, ATV canlı yayın, ATV canlı izle, Beşiktaş Süper Kupa finali ücretsiz, final maçı şifresi izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle. Türkiye Süper Kupa karşılaşmasına dair canlı yayın bilgilerini ve takımlara dair son dakika gelişmelerini içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Antalyaspor Canlı Yayın Linki

Beşiktaş Antalyaspor İzleme Linki Süper Lig’in iki önemli takımını karşı karşıya getirecek olan müsabaka, Katar’ın Doha şehrinde oynanacak. Merakla beklenen final, ülkemizde ATV ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Antalyaspor Canlı Takip

Süper Lig’de hedeften büyük ölçüde uzaklaşan Beşiktaş, bu sene Türkiye Kupası ve Süper Kupa’ya gözünü dikmiş durumda. Beşiktaş’ın Antalyaspor karşındaki zorlu randevusunu canlı olarak izleme fırsatı edinemeyenler, en azından canlı istatistik takibi için kulübün resmi sitesini değerlendirebilir.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Önder Hoca İlk Kupasını Kazanmak İstiyor

Önder karaveli, Süper Kupa Maçı Öncesi Düzenlenen Basın Toplantısında, Antalyaspor Teknik Sorumlusu ile Tokalaşırken

Sezona Sergen Yalçın ile başlayan ancak alınan sonuçlardan sonra yola Önder Karaveli ile devam etme kararı alan Beşiktaş, geçen seneki çizgisinden oldukça uzak görünüyor. Geçen seneyi iki muhteşem kupa ile taçlandıran siyah beyazlı ekip bu sezon lige erken havlu atmış durumda. Bu nedenle camia, hem Türkiye Kupası’na hem de Süper Kupa’ya özel bir önem atfetmiş durumda. Takım, akademi sorumlusu Önder Karaveli ile önemli bir çıkış yapmışken Konyaspor karşısında alınan mağlubiyet ciddi bir hayal kırıklığı yarattı. Antalyaspor karşılaşması Kara Kartallar için 2022’nin ilk resmi müsabakası niteliğinde olacak. Yeni yıla iyi bir başlangıç yapmak isteyen İstanbul ekibi, geçtiğimiz hafta arasında kendi sahasında Türkiye Kupası maçında Altay’ı 1-0 ile geçti. Ghezzal, Salih, Oğuzhan, Güven, Can, Necip ve N’Koudou, siyah beyazlı takımın önemli eksikleri olarak öne çıkıyor.

Nuri Şahin Bu Defa Teknik Direktör Olarak Yer Alıyor

Nuri Şahin, Süper Kupa Maçı Öncesi Basın Toplantısında Konuşurken

Hatırlanacağı üzere Antalyaspor takımı 18 Mayıs 2021 tarihinde oynanan Türkiye Kupası final maçında Beşiktaş’a 2-0 kaybetmişti. İlginç olan şu ki o maça futbolcu olarak ilk 11’de başlayan Nuri Şahin, bu finale Antalyaspor’un teknik direktörü olarak çıkacak. Bu, aynı zamanda genç teknik adamın ilk final deneyimi olacak. Beşiktaş’ın hem kupayı hem de ligi kazandığı sezonda format gereği ligi ikinci sırada bitiren takımlar değil kupada final oynamaya hak kazanan takım, Süper Kupa’ya adını yazdırıyor. Antalya temsilcisi 19 hafta sonunda topladığı 22 puanla 15’inci basamakta yer alıyor. Dolayısıyla ligin ikinci yarısında kümede kalmak adına Antalyaspor’u oldukça zorlu bir yarış bekliyor olacak. Son lig maçında Galatasaray’a 2-0 kaybeden kırmızı beyazlı ekip, kupa mesaisinde ise Giresunspor’u 2-1 ile geçmişti. Antalyaspor bu maçla beraber tarihinde ilk kez Süper Kupa’da boy gösterecek.

Takımlara 3 Milyon Euroluk Gelir

Turkcell Süper Kupa Resmi Logosu

Uzun zamandan bu yana özel durumlar hariç her sene istikrarlı bir şekilde organize edilen Süper Kupa bu sezon ilk kez Katar’da olacak. Bu durum özellikle Beşiktaşlı futbol severlerin ciddi bir tepkisine neden oldu. Futbol Federasyonu’nu böyle bir karara iten önemli sebeplerin başında tahmin edileceği üzere maddi gerekçeler olduğu öne sürüldü. 40 bin kapasiteye sahip Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda oynanacak maçın biletlerini satın almak isteyenler Katar Futbol Federasyonu sitesinden işlem yapmak zorunda. Bu finalle beraber Türkiye Futbol Federasyonu, Katar Futbol Federasyonu’ndan yaklaşık 3 milyon Euro civarında bir gelir elde edecek. Bu gelirin bir bölümü Beşiktaş ve Antalyaspor takımları arasında pay edilecek. Bu ciddi gelire rağmen Süper Kupa finalinin Katar’da oynanmasına dair ciddi tartışmalar devam ediyor.