10-11-12 Aralık Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

09.12.2021 - 18:31

10-11-12 Aralık Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Formula 1’de sezonun son yarışının koşulacağı bu hafta sonunda, yine birçok dikkat çekici mücadele oynanacak. 10-11-12 Aralık Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü Euroleague, Türkiye Süper Ligi ve İtalya Serie A’dan üç maçı seçtik. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

20.00 Altay-Hatayspor: Geçtiğimiz hafta oldukça iyi bir oyun oynayan Altay, yaklaşık 3 haftadır sorunlar yaşayan Hatayspor’u konuk ediyor. Kazandıkları Antalyaspor maçı dahil iyi oyundan uzaklaşan Hatayspor’un Altay karşısında neler yapacağının yanıtı beIN Sports HD 1 ekranlarında verilecek.

22.45 Genoa-Sampdoria: Shevchenko yönetiminde felaket bir performans sergileyen Genoa, ezeli rakibi Sampdoria ile karşılaşıyor. Geçtiğimiz hafta Juventus deplasmanında şut dahi çekemeyen Genoa, bu maçta kazanmayı hedefliyor. Rakip Sampdoria’nın son 3 maçının 3-1 sona ermesi ise dikkat çekiyor. 3-1 biten maçların birini kazanan Sampdoria, ezeli rakibini yenerek mağlubiyet serisini sonlandırmayı planlıyor. Bu keyifli mücadelenin adresi, S Sport 2 ve S Sport Plus.

23.00 Barcelona-Real Madrid: Euroleague’in zirvesinde yer alan iki ekip kozlarını paylaşıyor. Geride kalan 13 haftada 11 galibiyet alan iki ekibin keyifli randevusu, beIN Sports HD 3 ekranlarında basketbolseverlerle buluşuyor.


1 barcelona real madrid 9.12.2021

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Türkiye Süper Ligi ve İtalya Serie A’ya ayırıyoruz. Keyifli geçmesini beklediğimiz mücadeleler şu şekilde:

16.00 Çaykur Rizespor-Göztepe: Ligin alt tarafını yakından ilgilendiren mücadelede Çaykur Rizespor, Göztepe’yi konuk ediyor. Çaykur Rizespor’un oynadığı oyun ligde kalmaya yeterli değil. Dağınık bir oyun oynuyorlar ama iç sahada son dönemde sonuç alabiliyorlar. Göztepe ise hücumda sınırlı bir ekip ama kötü oynadıklarını söylemek onlara haksızlık olacak. Nestor El Maestro’nun da takıma geldiğinden bu yana denemediği şey kalmadı. 4’lü savunmayla başladıkları maceraya 3’lü savunma ile devam ediyorlar. Haftanın en kritik mücadelesinin adresi beIN Sports HD 2.

19.00 Antalyaspor-Trabzonspor: Geçtiğimiz hafta 9 kişi karşısında beklentilerin altında kalan Antalyaspor, kazanmasına rağmen sorunları olduğu görülen Trabzonspor’u konuk ediyor. Tempolu oyun oynamaya çalışan Antalyaspor ile lider Trabzonspor arasındaki bu keyifli mücadele, beIN Sports HD 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor.

22.45 Udinese-Milan: Udinese, bu sezon enteresan karşılaşmalar oynuyor. Lazio deplasmanında oynadıkları maç inanılmazdı. Geçtiğimiz hafta Empoli önünde de garip bir maç oynadılar. Bu sezon hem kendileri hem de rakipleri maçlarda skoru korumakta zorlandı. Yine hareketli ve geri dönüşe müsait bir maç bekliyoruz. Milan ise liderlik koltuğunu ele geçirdi. Oyun açısında halen yeterli olduklarını düşünmüyoruz ama Avrupa’dan da elendikten sonra tamamen lige odaklanacaklar. Bu da daha iyi bir Milan görmemizi sağlayabilir. Merak uyandıran Udinese-Milan karşılaşması, S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda.

2 çaykur rizespor 9.12.2021

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü birçok kişinin gözü Formula 1’de olacak. Günün dikkat çeken müsabakaları şu şekilde sıralanıyor:

15.00 Lille-Lyon: Lille ligde iyi sonuçlar almaya başladı. Oyun açısından halen geçen senenin gerisinde yer aldıklarını da söylemek gerek. Lyon ise sezon başından bu yana felaket durumda. Zaman zaman iyi oynadıkları haftalar olsa da bunu genele yayamadılar. Peter Bosz’un bu seviyeler için yeterli olmadığının da artık görülmesi gerekiyor. İki ekip açısından da büyük öneme sahip bu mücadeleyi, beIN Sports HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

16.00 Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix: Lewis Hamilton ve Max Verstappen son yarışa puan puana giriyor. Her şeyin belli olacağı bu dev yarış, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan sporseverlerle buluşuyor.

23.00 Real Madrid-Atletico Madrid: Günün kapanışını ise Madrid derbisiyle yapıyoruz. Vinicius Jr ve Rodrygo’nun yükselen formuyla dikkat çeken Real Madrid, hafta içi Porto deplasmanında kazanarak moral bulan Atletico Madrid’i konuk ediyor. Bu keyifli mücadele, Spor Smart ve S Sport Plus platformunda.


 3 formula 1 9.12.2021  

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da Cuma günü 19.00’da Fethiye Belediye-Ted Kolejliler TBL mücadelesi naklen yayınlanacak. Cumartesi 15.30’da Türk Telekom-Beşiktaş Icrypex ve 18.00’de Afyon Belediye-Anadolu Efes BSL maçları da bu ekranlarda olacak. Bunun yanında voleybolda TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi maçlarının heyecanı da TRT Spor Yıldız’da yaşanacak.

A Spor, Cumartesi 18.00’deki Chelsea-Leeds United karşılaşmasını şifresiz ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki maç şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşacak. Antwerp-Standard Liege Belçika Pro League karşılaşması da Pazar 15.30’da şifresiz yayınla ekranlara gelecek.

Uçankuş TV ekranlarında İskoçya Premiership’ten bir maçın şifresiz futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

La Liga’dan Cumartesi 18.15’teki Alaves-Getafe mücadelesi, D-Smart Youtube’dan şifresiz yayınlanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Basketbol 1'inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi: TBF Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE Mobil Uygulama

TVF Kadınlar 1'inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1'inci Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2'nci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2'nci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.