EXXEN LİNK Lazio-Galatasaray 9 Aralık CANLI MAÇ İZLE

09.12.2021 - 19:01

EXXEN LİNK Lazio-Galatasaray 9 Aralık CANLI MAÇ İZLE

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde son derece başarılı bir performans sergiliyor. Galatasaray, gruptaki son maçında İtalya’nın güçlü temsilcisi Lazio ile deplasmanda karşılaşıyor. Bugün Türkiye saatiyle 23.00’da başlayacak karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunlarının gerçekleştirdiği aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Lazio Galatasaray canlı maç izle, Lazio Galatasaray maç izle, GS şifresiz izle, Galatasaray maçı canlı yayın, Galatasaray maçı izle, EXXEN izle, EXXEN link, UEFA Avrupa Ligi maçı şifresiz,ücretsiz maç izle, Galatasaray maç linki. Galatasaray Lazio maçına dair canlı yayın detaylarına gelin daha yakından bakalım.

LAZİO-GALATASARAY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Lazio Galatasaray Maç Görseli

Lazio Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Lazio Galatasaray İzleme Linki! UEFA Avrupa Ligi E Grubu’ndan çıkmayı garantileyen Galatasaray, liderliğini korumak adına Roma Olimpiyat Stadyumu’nda zorlu bir sınava çıkıyor. Karşılaşma, ligin ülkemizdeki resmi yayıncısı olan Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

Lazio-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Lazio Galatasaray maçını izlemek adına Exxen dijital platformuna üye olup uygun spor paketlerini satın almak şart! Ancak Exxen üyesi olmayan kişiler, en azından canlı istatistikleri şifresiz bir şekilde takip etmek adına Galatasaray TV’de yer alan “90 Dakika” programını değerlendirebilir.

LAZİO GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray’a Beraberlik Yetiyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in aksine UEFA Avrupa Ligi’nde harika işlere imza atıyor. Oldukça zorlu bir gruba düşmesine rağmen henüz hiç yenilgi almayan temsilcimiz, grubu lider bitirmeye çok yakın. Galatasaray, Lazio deplasmanından 1 puan çıkarmayı başarırsa, E Grubu’nu lider bitirecek. Hatırlanacağı üzere İstanbul’da oynanan karşılaşmada Galatasaray, Lazio’yu 1-0 ile geçmeyi bilmişti. İmparator Fatih Terim’in öğrencileri, Avrupa’da özellikle savunma açısından çok farklı bir kimlik sergiliyor. 5 maç sonunda 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı kırmızılı ekip, kalesinde yalnızca 3 gol gördü. Galatasaray son resmi maçında kendi sahasında Altay ile 2-2 berabere kaldı. Ligde hedeften iyice uzaklaşan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ne bu sene oldukça önem veriyor.

Lazio Rusya’da Şov Yaptı

Lazio'nun Galatasaray Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Grubun en güçlü takımı olarak gösterilen Lazio, şu ana dek sadece Galatasaray’a yenildi. İstanbul’daki maçtan sonra, sahasında Lokomotiv Moskova’yı 2-0 yenen İtalyan temsilcisi, üst üste oynadığı iki Marsilya maçında da berabere kaldı. Son hafta ise zorlu Rusya deplasmanında tam anlamıyla şov yaptı ve Lokomotiv Moskova’yı 3-0 gibi net bir skorla geçti. Lider Galatasaray’ın 3 puan gerisinde olan Lazio’nun liderlik adına kazanmaktan başka çaresi yok. Bu nedenle sahaya hücum ağırlıklı bir kadroyla çıkmaları bekleniyor. Son lig maçında Lazio, Sampdoria deplasmanında 3-1 kazandı ve bu önemli karşılaşma öncesinde ciddi  bir moral kazandı.

Sarri Hedef Tahtasında

Sarri Basın Toplantısı

İtalya basınına göre Galatasaray müsabakasının sonucu, Sarri’nin kaderini önemli ölçüde etkileyecek. Oynanan futbol ve alınan sonuçlardan dolayı bu sene sıklıkla eleştiri alan Sarri, geçtiğimiz hafta 4-4 berabere biten Udinese maçından sonra da tam anlamıyla takım olamadıklarını itiraf eden bir beyanda bulunmuştu.

Bu arada Lazio tarafında maç öncesi Adekanye dışında ciddi bir eksik söz konusu değil. Galatasaray’da ise Sacha Boey, Arda Turan, Alexandru Cicadau ve Gustavo Assunçao kadroda yer almıyor.

Lazio Galatasaray İlk 11'ler

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile Lazio'nun liderlik maçında ilk 11'ler açıklandı. Takımlara sahaya şu 11'ler ile çıkacak:

Lazio: Strakoska, Marusic, Felipe, Acerbi, Kysaj, Milinkovic Savic, Basic, Lucas Levia, Pedro, Zaccagni, Immobile
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Feghouli, Taylan, Berkan, Kerem, Babel, Diagne