2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

06.12.2021 - 15:16

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 12’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Cumartesi 15.30’da Türk Telekom-Beşiktaş Icrypex ve 18.00’de Afyon Belediye-Anadolu Efes karşılaşmaları, şifresiz yayınla TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 12’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Birbirinden kritik maçların oynanacağı 12’nci haftada, TRT Spor Yıldız’ın yayınlayacağı karşılaşmalar belli oldu. Cumartesi 15.30’da Türk Telekom-Beşiktaş Icrypex ve 18.00’de Afyon Belediye-Anadolu Efes karşılaşmaları, TRT Spor Yıldız ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak. 

Türk Telekom Nefes Aldı

Bu sezon iddialı olması beklenen ekiplerden Türk Telekom, iki haftalık mağlubiyet serisinden çıkmayı başardı. Merkezefendi Belediyesi karşısında zorlanmayan Türk Telekom, ligdeki 4’üncü galibiyetine imza attı. 

Beşiktaş Icrypex ise geçtiğimiz hafta Tofaş’ı konuk etti. Fenerbahçe Beko ve Galatasaray Nef mağlubiyetlerinin ardından mutlak galibiyet parolasıyla haftaya giriş yapan Beşiktaş Icrypex, sahadan bir kez daha mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla 5 galibiyette kalan Beşiktaş Icrypex, Türk Telekom deplasmanında çıkışa geçmek istiyor.

Play off hedefleri doğrultusunda kazanması gereken iki ekip Ankara’da kozlarını paylaşıyor. Türk Telekom-Beşiktaş Icrypex mücadelesi, Cumartesi 15.30’da TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanacak

1.türk telekom 6.12.2021.jpg

Anadolu Efes Üst Üste Uzatmalar Oynadı

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Afyon Belediye, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko önünde varlık gösteremedi. Mücadeleyi 49 sayı farkla kaybeden Afyon Belediye, geçtiğimiz sezon mağlup ettiği Anadolu Efes önünde tekrar kazanmayı hedefliyor.

Anadolu Efes ise üst üste uzatmaya giden maçlardan çıktı. Önce Euroleague’de Barcelona karşısında uzatmalarda mücadeleyi kaybeden Anadolu Efes, ligde Bahçeşehir Koleji’ni uzatmaların ardından mağlup etmeyi başardı. Halen geçtiğimiz sezonun uzağında bir görüntü ortaya koyan Anadolu Efes, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Afyon Belediyesi önünde galip gelmeyi amaçlıyor.

Bu sezon sadece üç galibiyet alabilen Afyon Belediyesi ile son dönemde iyi sonuçlar alsa da halen beklentilerin gerisinde bir görüntü ortaya koyan Anadolu Efes arasındaki bu mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

2.anadolu efes bahçeşehir 6.12.2021.jpg