ING Basketbol Süper Ligi’nde Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

08.11.2021 - 21:09

ING Basketbol Süper Ligi’nde Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Çarşamba günü 20.00’de Darüşşafaka-Büyükçekmece ve Pazar günü 20.15’teki Galatasaray NEF-Yalovaspor karşılaşmaları, TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden iki maçı şifresiz olarak ekranlara getiren TRT Spor Yıldız, hafta içi erteleme maçını basketbolseverlerle buluşturacağını duyurdu. Çarşamba günü 20.00’deki Darüşşafaka-Büyükçekmece ING Basketbol Süper Ligi erteleme maçıyla birlikte Pazar 20.15’teki Galatasaray NEF-Yalovaspor karşılaşması, TRT Spor Yıldız ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Darüşşafaka İstikrar Yakalayamadı

Sezon başında Covid-19 problemi yaşayan Darüşşafaka, bir türlü istikrar yakalayamadı. Zaman zaman oldukça akıcı bir basketbol oynasa da sezon başından bu yana istikrar yakalanamaması Darüşşafaka’nın üst sıralarda olmasını engelledi. Geçtiğimiz hafta yine iyi bir oyunu parkeye yansıtan Darüşşafaka, Petkimspor’u rahat geçmeyi başardı.

Büyükçekmece ise son iki haftada da galip gelerek dikkat çekmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta ligin iddialı ekiplerinden Bahçeşehir Koleji’ni deplasmanda mağlup eden Büyükçekmece, 6 maç sonunda 3 galibiyet aldı. Ligde play-off hattına yaklaşan Büyükçekmece, Darüşşafaka’yı da mağlup ederek hafta sonuna play-off hattında girmek istiyor.

Ligde 5’inci hafta oynanması planlanan ama Covid-19 sebebiyle ileri bir tarihe ertelenen Darüşşafaka-Büyükçekmece mücadelesini, Çarşamba günü 20.00’den itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

Galatasaray NEF Sezonun En Kötü Basketbolunu Oynadı

GS Yalova

Sezon başından bu yana efektif bir basketbol oynayan ve tempoyu üst noktalara çıkaran Galatasaray NEF, geçtiğimiz hafta amiyane tabirle tanınmaz haldeydi. 24 saniyenin sonuna kadar top kullanamayan Galatasaray NEF, Gaziantep Basket deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı. 

Ligin yeni ekiplerinden Yalovaspor ise 2 maçlık mağlubiyet serisinin ardından Fenerbahçe Beko’yu konuk etti. İlk çeyreğin ardından Fenerbahçe Beko’nun temposuna karşılık veremeyen Yalovaspor, bir kez daha parkeden mağlubiyetle ayrıldı.

ING Basketbol Süper Ligi 8’inci haftanın kapanış mücadelesi Galatasaray NEF-Yalovaspor karşılaşmasını, Pazar günü 20.15’ten itibaren TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.