Yusuf Kenan Çalık NTV’den Ayrıldı

07.11.2021 - 10:21

Yusuf Kenan Çalık NTV’den Ayrıldı

Başarılı sunucu Yusuf Kenan Çalık, NTV’den ayrıldı. Son birkaç yıldır NTV ve NTV Spor Youtube kanallarında boy gösteren Yusuf Kenan Çalık, yeni adresini ise henüz açıklamadı.

Geçtiğimiz yıllarda Tivibu Spor’dan NTV’ye geçiş yapan Yusuf Kenan Çalık, NTV’den ayrıldığını açıkladı. Ayrılık kararı almanın zor olduğunu belirten Çalık, yeni adresi hakkında ise açıklama yapmadı. Öte yandan bir takipçisinin yeni adresi sormasının ardından dijital medya yanıtını verdi.

Çok Güzel İnsanlarla Tanıştığım Doğuş Grubu’na Veda Etmek Kolay Olmadı


Yusuf Kenan Çalık ayrılık kararını Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. Yeni adresinin dijital medya olacağını da belirten Çalık, henüz konuyla ilgili detay vermedi. Yusuf Kenan Çalık’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

“Bugün NTV’de son yayınımı yaptım. Çok güzel insanlarla tanıştığım Doğuş Grubu'na veda etmek kolay olmadı. Medyada çalışılabilecek en güzel yerlerden birinde yer aldığım için çok gururluyum. Bana bu fırsatı sunan sevgili Nebil Evren’e, genel yayın yönetmenimiz Nermin Yurteri'ye, keyifle çalıştığım bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Doğuş ailesi sizi çok seviyorum.”


Yusuf Kenan Çalık Kimdir?


Bir dönem TRT’de program yapan Yusuf Kenan Çalık, geçtiğimiz yıllarda Tivibu Spor’a transfer olmuş ve kariyerine burada devam etmiştir. Daha önce FB TV’de görev yapan Yusuf Kenan Çalık, Tivibu Spor’dan ayrıldıktan sonra NTV’ye transfer olmuştur. Tivibu Spor’da birçok maçın anlatımında yer alan Yusuf Kenan Çalık, NTV’ye transfer olduktan sonra NTV Spor Youtube kanalında ve TV’de programlarda görev almıştır. NTV’de yayınlanan basketbol maçlarının anlatım koltuğunda oturan Yusuf Kenan Çalık, Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Geçtiğimiz saatlerde NTV’den ayrıldığını açıklayan Yusuf Kenan Çalık, dijital medyada boy göstereceğini belirtti. Yusuf Kenan Çalık’ın yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.