CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Trabzonspor 6 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

06.11.2021 - 15:09

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Trabzonspor 6 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

Spor Toto Süper Ligi’nin 12’nci haftasında Beşiktaş, sahasında lider Trabzonspor’u konuk ediyor. Süper Lig’de haftanın maçı olarak gösterilen Beşiktaş Trabzonspor maçını canlı olarak izlemek isteyenler, maç saatine doğru; Beşiktaş Trabzonspor maçı şifresiz, Beşiktaş Trabzonspor maç izle, Beşiktaş Trabzonspor canlı maç izle, Beşiktaş maçı izle, Trabzon maçı izle, Beşiktaş maçı canlı, Trabzon maçı canlı, Beşiktaş maçı şifresiz, Türkiye Süper Ligi maç izle, Trabzonspor maç linki, Bein Sports ücretsiz izle, bedava Beşiktaş Trabzonspor maçı, online maç izle gibi aramalara hız vermiş durumda.

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

BJK TS Maç Görseli

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş Trabzonspor İzleme Linki! Süper Lig’de bu hafta özelinde sonucu en çok merak edilen karşılaşmalardan biri olan Beşiktaş Trabzonspor maçı, bu akşam futbol severleri ekran karşısına kilitleyecek gibi görünüyor. Siz de Türkiye Süper Ligi’nin yasal yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalı ile beraber maçın heyecanını canlı olarak yaşayabilirsiniz. Ülkemizde bu müsabakayı, yasal anlamda başka bir platformdan seyretmek mümkün değildir.

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Özellikle Avrupa arenasında aldığı kötü sonuçlarla düşüşe geçen Beşiktaş, taraftarına en azından yeni bir derbi galibiyeti hediye etmek istiyor. Öte yandan Trabzonspor, Fenerbahçe maçıyla beraber ele geçirdiği liderliği, sıkı sıkıya koruma niyetinde. Son ana dek nefes nefes geçmesi beklenen Beşiktaş Trabzonspor karşılaşmasını ekran karşısında izleme şansı bulamayan futbol severler, yayıncı kuruluşun ya da Beşiktaş kulübü resmi web sitesinin “Maç Merkezi” adlı bölümlerini mercek altına alabilir.

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Çıkış Peşinde

Son şampiyon Beşiktaş, bu sezonun da en önemli favorilerden biri olarak gösteriliyordu ancak alınan sonuçlar şu ana dek tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. İç sahada Galatasaray’ı yendikten sonra bir çıkış yakalaması beklenen siyah beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta Hatayspor deplasmanında rakibine teslim oldu. Bu sonuçların üzerine hafta arasında da Sporting Lizbon karşında skor ve oyun olarak adeta dağılan Beşiktaş, ligdeki zirve yarışından uzaklaşmamak adına bu maça tutunmak zorunda. Beşiktaş şu anda 20 puanla 4’üncü basamakta yer alıyor. Maç öncesinde Rosierr, Hasic, ve Batshuayi’nin sakatlıkları devam ediyor. Öte yandan sakatlıkları iyileşen Vida ve Pjanic’in ise kadroda olması bekleniyor.

Trabzonspor Doludizgin

Trabzon Görsel

Süper Lig’in lideri, bu unvanı kolay kolay bırakacak gibi durmuyor. Her maça apayrı bir motivasyon ile çıkan Karadeniz temsilcisi, şu anda ligde yenilgi almayan tek takım durumunda. En yakın takipçisi Hatayspor’un 4 puan önünde yer alan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta bir diğer Karadeniz takımı olan Çaykur Rizespor’u geriden gelip yendi. Son 4 haftadır galip gelen bordo mavili takım, geçtiğimiz sene bu sahada oynanan karşılaşmayı da deplasmanda 2-1 kazanmıştı. Trabzonspor’da 7 gol atan Bakasetas, aynı zamanda gol krallığında da lider durumda. Bu maç öncesi Trabzon ekibinde Peres ve Gervinho sakatlıklarından dolayı kadroda yer alamayacak. Öte yandan cezalı olan Edgar le de derbide forma şansı bulamayacak. Kasık sakatlığı ile gündeme gelen Cornelius’un ise iyileştiği ve kadroda olacağı, gelen haberler arasında.

23 Maçlık Müthiş Seri

Süper Lig’in en forma ekibi olan lider Trabzonspor, özelikle Abdullah Avcı ile beraber müthiş bir yenilmezlik serisi yakaladı.  Bordo mavili ekip, Süper Lig’de oynadığı son 23 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Son lig yenilgisini geçtiğimiz sezonun 29’uncu haftasında Alanyaspor’a karşı alan Trabzonspor’un, aynı zamanda 276 gündür deplasmanlarda bileği bükülmüyor. Bu müthiş serinin bu maçla beraber son bulup bulmayacağı ise merak konusu.

BJK Trabzon Maç 11'leri

Dev maçın ilk 11'leri belli oldu. Buna göre takımlar sahaya şu kadrolarla çıkacak:

Beşiktaş: Ersin, Umut, Vida, Welinton, Rosier, Josef, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, Larin Güven

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Hüseyin, Vitor Hugo, Trondsen, Berat, Marek Hamsik, A. Ömür, Nwakaeme, Bakasetas, Djaniny