CANLI MAÇ İZLE Manchester United-Liverpool S Sport MAÇ LİNKİ

24.10.2021 - 14:55

CANLI MAÇ İZLE Manchester United-Liverpool S Sport MAÇ LİNKİ

İngiltere Premier Ligi’nde haftanın maçı, pazar günü saat 18.30’da Old Trafford’da oynanacak. İngiltere’nin en köklü derbilerinden biri olarak kabul edilen Manchester United Liverpool müsabakası, aynı zamanda Cristiano Ronaldo ve Mohamed Salah gibi iki büyük oyuncuyu karşı karşıya getirecek. Maçı sorunsuz şekilde izlemek isteyen futbol severler; Manchester United Liverpool maçı izle, Manchester United Liverpool canlı maç izle, Liverpool maçı link, Manchester United ücretsiz izle, bedava Premier Lig izle, canlı maç takip, şifresiz izle, S Sport izle, S Sport Plus izle, S Sport canlı yayın gibi arama sonuçlarına hız vermiş durumda. Maça dair tüm canlı yayın detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

MANCHESTER UNİTED-LİVERPOOL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Manchester United-Liverpool Maçı Canlı Yayın Linki

Manchester United-Liverpool İzleme Linki! Manchester United ve Liverpool, Premier Lig’in 9’uncu haftasında kozlarını paylaşacak. El Clasico ile beraber günün en çok takip edilecek müsabakası olan bu özel derbi, Türkiye’de S Sport kanalından naklen yayınlanacak. S Sport kanalını Tivibu, D-Smart, Kablo TV, Turkcell TV Plus gibi platformlara üye olmak kaydıyla izleyebilirsiniz. Öte yandan müsabakayı internet üzerinden takip etmek isteyenlerin S Sport Plus satın almaları şarttır.

Manchester United-Liverpool Maçı Maçı Canlı Takip

Manchester United Liverpool derbisine saatler kala heyecan artarken, futbol severler ekran karşısındaki yerlerini almaya hazırlanıyor. Maçı S Sport kanalından ya da S Sport Plus platformundan izleme şansı bulamayacak futbol severler, en azından canlı istatistik takibi için Premier Lig’in resmi sitesini değerlendirebilir.  

MANHESTER UNİTED LİVERPOOL MAÇI CANLI TAKİP

Manchester Lig’de 3 Haftadır Kayıp

Manchester United, iyi başladığı Premier Lig’de son 2 haftada gelen kayıplarla 6’ıncı sıraya kadar geriledi. Maç eksiğiyle lider Chelsea’nin 8 puan gerisinde kalan ev sahibi ekip, bu maçı kazanarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Kırmızı Şeytanlar, Şampiyonlar Ligi’nde güven veren bir performans gösteriyor. Manchester ekibi, hafta arasında oynanan Atalanta müsabakasında 2-0 geriye düşmesine rağmen fantastik bir geri dönüş yapmayı başardı. Mason Greenwood ve Bruno Fernandes, 4’er golle takımın şu anda en golcü oyuncuları durumunda.

Liverpool Formda Geliyor

Liverpool Formda Geliyor

Derbinin diğer ayağını oluşturan Liverpool, Old Trafford’a namağlup geliyor. Çıktığı 8 müsabakada 22 gol atıp 6 gol yiyen deplasman ekibi, kazanarak Manchester City’nin önüne geçmek istiyor. Jürgen Kloop’un öğrencileri, milli maçlar nedeniyle verilen aranın hemen sonrasında Watford’u 5-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. Öte taraftan Liverpool, hafta içindeki Şampiyonlar Ligi mesaisinde, Atletico Madrid’i deplasmanda 3-2 yenerek grupta 9 puanla liderliğini sürdürdü. Konuk ekipte bu maç öncesi Thiago Alcantara ve Curtis Jones’in sakatlıkları sürüyor.

Solskjaer Topun Ağzında

Manchester United, sezon başında Portekizli yıldız oyuncu Ronaldo’nun gelişinden sonra şampiyonluk iddiasını daha da güçlendirmişti. Kırmızı Şeytanlar, alınan istikrarsız sonuçların ardından teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in geleceğini yüksek sesle tartışmaya başladı. Derbide alınacak olası bir mağlubiyet neticesinde teknik adamla yolların ayrılabileceği konuşuluyor. Bu sezon özlenen başarıya ulaşma konusunda kararlı görünen Manchester temsilcisi, deyim yerindeyse bir kırılma maçına çıkıyor.

İlk 11'ler

Dev müsabaka öncesi kadrolar belli oldu. Takımlara sahaya şu 11'ler ile çıkacak:

Manchester United: De Gea, Lindelof, Maguire, Ronaldo, Rashford, Greenwood, Fred, Fernandes, Shaw, Wan-Bissaka, McTominay
Liverpool: Alisson, Alexander Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Keita, Jota, Salah, Firminho