CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Alanyaspor BEIN MAÇ LİNKİ

24.10.2021 - 15:19

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Alanyaspor BEIN MAÇ LİNKİ

Türkiye Süper Ligi’nin 10’uncu haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda ligin formda ekibi Alanyaspor’u ağırlıyor. Trabzonspor ve Antwerp maçlarında istediği sonuçları elde edemeyen sarı lacivertliler, bugün saat 19.00’da başlayacak müsabaka ile yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Fenerbahçe Alanyaspor maçını canlı olarak izlemek isteyen taraftarların gerçekleştirdiği popüler internet aramaları şu şekilde: Fenerbahçe Alanyaspor maçı izle, Fenerbahçe Alanyaspor canlı maç izle, Fener Alanya maçı izle, Fener Alanya canlı izle, Fenerbahçe şifresiz izle, FB Alanya canlı yayın, Fener maçı izle, Beın Sport ücretsiz link, Süper Lig bedava maç izle, şifresiz maç izle, Fenerbahçe maçı link, canlı maç izle.

FENERBAHÇE-ALANYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Alanya Görsel

Fenerbahçe-Alanyaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Alanyaspor İzleme Linki! Fenerbahçe ve Alanyaspor arasındaki zorlu müsabaka, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalında yer alacak. Ülkemizde Süper Lig yayınları konusunda ikinci bir alternatif olmadığı için maçı şifresiz şekilde izlemek isteyenlerin Beın Sports kanallarını da içinde barındıran Digiturk aboneliklerini başlatmaları gerekir.  

Fenerbahçe-Alanyaspor Maçı Canlı Takip

Haftaya Hatayspor ile aynı puanda başlayan Fenerbahçe, iç sahada kayıp yaşamadan yoluna devam etmek istiyor. Sarı lacivertli İstanbul ekibinin Alanyaspor karşısındaki zorlu sınavını beIN Sport 1 HD kanalından izleme şansı edinemeyecek futbol severler için FB TV, iyi bir alternatif sunuyor. Müsabakayla beraber başlayacak olan “Maç Havası” isimli programda, tüm istatistikleri ve maç içi gelişmeleri FB TV üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca beIN Sports resmi sayfasındaki maç merkezi bölümünden de maçın istatistiklerini canlı takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE ALANYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE ALANYA MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe Liderliği Kaptırdı

Fenerbahçe, geçtiğimiz haftaki Trabzonspor maçında sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Liderlik müsabakasında 1-0 öne geçmesine rağmen erken dakikalarda eksik kalıp skoru koruyamayan Fenerbahçe, maç sonunda özellikle hakem kararlarına ciddi bir tepki göstermişti. Sarı lacivertli ekip, bu sonuçla beraber ligdeki 2’nci yenilgisini aldı ve liderliği Trabzonspor’a kaptırdı. Şu anda maç eksiğiyle liderin 5 puan gerisinde olan Fenerbahçe, hafta arasında Belçika temsilcisi Antwerp ile 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşma öncesinde Altay Bayındır ve  Kim Min Jae kart cezalısı durumunda. Öte yandan sakatlığı devam eden Serdar Aziz, maçın kadrosunda yer almıyor.

Alanyaspor 6 Maçtır Yenilmiyor

Alanya 6 Maçtır Yenilmiyor

Alanyaspor geçtiğimiz sezon Çağdaş Atan ile önemli bir çıkış yakalamasına rağmen bu sezona oldukça kötü başlamıştı. Üst üste gelen kayıplar sonucunda genç teknik adamla yollarını ayıran Alanyaspor, Bülent Korkmaz ile beraber bariz bir ivme yakaladı. Son 6 lig maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan Antalya temsilcisi, bu seriyi Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor. Son hafta Kayserispor’a 6 gol atma başarısı gösteren Alanyaspor’da Ahmet Gülay ve Chidozie Awaziem dışında bir eksik bulunmuyor.

Mesut’tan Tepki Açıklaması

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, hem saha içinde hem de saha dışındaki davranışlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Bu sezon, henüz beklentileri karşılayamayan Mesut Özil, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Antwerp maçında su şişelerini tekmelemesiyle gündem oldu. Maçın 66’ncı dakikasında oyundan çıkan yıldız oyuncu, yerini Dimitris Pelkas’a bırakmıştı. Bu görüntüleri tepki çeken Mesut Özil, Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Oyuncu yaptığı açıklamada; böyle bir görüntü vermemesi gerektiğini, söz konusu davranışında kimseyi hedef almadığını ve Fenerbahçe için savaşmaya devam edeceğini vurguladı.

Maçın 11'leri

Zorlu müsabaka öncesi maçın 11'leri belli oldu. Buna göre takımlar sahaya şu 11'lerle çıkacak:

Fenerbahçe: Berke, Novak, Tisserand, Szalai, Nazım, Gustavo, Zajc, Ferdi, Pelkas, Rossi, Serdar

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Fatih, Milunovic, Borja, Umut, Novais, Efecan, Emre, Davidson, Diedhiou