CANLI MAÇ İZLE Barcelona-Real Madrid EL CLASICO MAÇ LİNKİ

24.10.2021 - 11:01

CANLI MAÇ İZLE Barcelona-Real Madrid EL CLASICO MAÇ LİNKİ

Dünyanın en önemli rekabetlerinden biri olarak kabul edilen Barcelona Real Madrid derbisi nihayet gelip çattı. “El Clasico” olarak adlandırılan rekabet, futbolseverler tarafından uzunca bir süredir büyük bir heyecanla bekleniyordu. Camp Nou’da Türkiye saati ile 17.15’te başlayacak olan dünya derbisini şifresiz şekilde izlemek isteyen kişilerin internet üzerinden yaptıkları en popüler aramalar şu şekilde: Barcelona Real Madrid canlı maç izle, Barcelona Real Madrid maç izle, Barca Real Madrid şifresiz izle, Barcelona maçı link, Real Madrid ücretsiz izle, El Clasico şifresiz, El Clasico izle, S Sport Plus canlı izle, Smart Spor maç linki, bedava maç izle, La Liga canlı maç izle.

BARCELONA-REAL MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Barca Real Madrid Görsel

Barcelona-Real Madrid Maçı Canlı Yayın Linki

Barcelona Real Madrid İzleme Linki! İspanya La Liga’nın iki devi, Messi ve Ronaldo’suz ilk El Clasico maçına çıkıyor. Sonucu şimdiden büyük bir merakla beklenen müsabaka, D-Smart platformunun önemli spor kanalları arasında yer alan Smart Spor HD kanalından yayınlanacak. Smart Spor’u izlemek adına D-Smart abonesi olmanız ya da internet üzerinden D-Smart GO platformu için online üyelik başlatmanız gerekir. Karşılaşma anı zamanda S Sport Plus'tan da izlenebiliyor.

Barcelona-Real Madrid Maçı Canlı Takip

Sadece La Liga’da değil, aynı zamanda tüm Avrupa’da haftanın maçı olarak görülen Barcelona Real Madrid maçına artık saatler kaldı. Bu heyecan dolu karşılaşmayı ekran karşısında izleme şansı edinemeyecek olanlar için İspanya Futbol Federasyonu’nun resmi web platformu ideal bir alternatif olacaktır. Bu sayfadan, maçın başlamasıyla beraber tüm istatistikleri çok detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI CANLI TAKİP

Barcelona Derbi Öncesi Moral Buldu

Barcelona, La Liga’da bu sezon oynadığı 8 maçtan 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile ayrıldı. Bu sonuçlarla beraber maç eksiğiyle 8’inci basamakta kendine yer buldu. Milli maç arasına Atletico Madrid mağlubiyeti ile giren Barca, ara sonrasında toparlanma sinyalleri gösterdi ve önce Valencia’yı, ardından da Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’i geçmeyi bildi. El Clasico öncesinde Barcelona’da Ronald Araujo, Pedri ve Martin Braithwaite ile beraber Dembele’nin de bu maçı sakatlığı nedeniyle kaçırması bekleniyor.

Real Madrid’de Yıldızlar Sakat

Ancelotti

Real Madrid rakibine kıyasla lige çok daha etkileyici bir giriş yapmış ve 6 maçın sonunda 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde etmişti. Son 2 maçta 5 puan kaybederek birkaç basamak geriye düşen Real Madrid, maç eksiklerine rağmen 17 puan toplamayı başardı. Hafta arasında ise son yıllarda şansının pek tutmadığı Shakhtar Donetsk’i deplasmanda 5-0 gibi çarpıcı bir skorla geçti. Real Madrid’de Luka Jovic, Isco, Daniel Carvajal ve Gareth Bale gibi sakatlıklar can sıkıyor. Aynı zamanda Eden Hazard’ın da sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacağı belirtiliyor.

El Clasico’da 247’nci Müsabaka

Dünyanın en önde gelen rekabetleri arasında kabul gören El Clasico, bugün tam 247’nci defa oynanacak. Ezeli rekabette ilk müsabaka 17 Şubat 1902 senesinde gerçekleşti. Son dönemde bu rekabette Real Madrid’in üstünlüğü göze çarpıyor.  Barcelona, El Clasico’da 4 maçtır galibiyet alamıyor.  Maçta gözler özellikle Karim Benzema, Sergio Agüero, Luka Modric ve Memphis Depay gibi yıldız oyuncuların üstünde yoğunlaşacak.