2021/22 Premier Lig 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

24.10.2021 - 08:27

2021/22 Premier Lig 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig’de A Spor ekranlarından yayınlanacak mücadele belli oldu. 30 Ekim Cumartesi günü 17.00’deki Manchester City -Crystal Palace karşılaşmasını A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl Bundesliga, bu sezon da Premier Lig’de her hafta bir mücadeleyi ekranlara taşıyan A Spor, haftanın programını açıkladı. 9’uncu haftada Leeds United-Wolves karşılaşmasını ekranlara getiren A Spor, 10’uncu haftada zirve takipçilerinden Manchester City’i futbolseverlerle buluşturuyor. Cumartesi 17.00’deki Manchester City-Crystal Palace karşılaşmasını şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Manchester City Brighton Deplasmanında Zorlanmadı


Şampiyonluğun güçlü adaylarından Manchester City, geçtiğimiz hafta Brighton’ın konuğu oldu. Karşılaşmanın başında mücadeleye ağırlığını koyan Manchester City, karşılaşmayı 4-1 kazanmayı başardı. 

Zorlu bir fikstüre girecek olan Manchester City’de hedef Crystal Palace karşılaşmasını da kazanarak zirve takibini sürdürmek.

Crystal Palace Kazanmakta Zorlanıyor


Patrick Vieira yönetiminde 9 maça çıkan Crystal Palace, bu maçlarda sonuca gitmekte bir hayli zorlandı. Sadece Tottenham’ı mağlup eden Palace, öne geçtiği karşılaşmalarda da skoru korumakta zorlanıyor.


Son 5 haftada 4 beraberlik 1 mağlubiyet alan Crystal Palace, geçtiğimiz hafta Newcastle United’ı konuk etti. Oyunun belli bölümlerinde rakibe üstünlük kuran Crystal Palace, öne geçtiği maçta yine sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Bir önceki haftada da Arsenal deplasmanında son dakikada 3 puandan olan Crystal Palace, Manchester City deplasmanında sürpriz peşinde olacak.

Son 5 Maçın 4’ü Manchester City’nin


Premier Lig’de özellikle son dönemde birçok rakibine üstünlük kuran Manchester City, Crystal Palace karşılaşmalarında da genellikle üstün olan taraf. Son 5 maçta rakibini 4 kez mağlup etme başarısı gösteren Manchester City, bir karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda ise 4-0 ve 2-0’lık galibiyetler alan Manchester City, Palace önündeki galibiyet serisini üç maça çıkarmak istiyor.

Brighton önünde oynadığı etkileyici futbolla dikkat çeken Manchester City ile ligin kazanmakta zorlanan ekiplerinden Crystal Palace arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 17.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.