İskoçya Premiership 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

22.10.2021 - 16:43

İskoçya Premiership 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

İskoçya Premiership 10’uncu haftasında Uçankuş TV ekranlarından futbolseverlerle buluşacak şifresiz maç belli oldu. Pazar günü 14.00’teki St Mirren-Rangers karşılaşmasını Uçankuş TV’den şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz haftayla birlikte İskoçya Premiership maçlarını yayınlamaya başlayan Uçankuş TV, haftanın şifresiz maçını açıkladı. Ligin zirvesinde yer alan Rangers ile bu sezon zor kaybeden bir görüntüde olan St Mirren arasındaki mücadele, şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarında olacak. Pazar günü 14.00’teki St Mirren-Rangers karşılaşmasını, Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

St Mirren 3 Haftadır Kazanıyor


Lige üç haftada aldığı 2 mağlubiyetle başlayan St Mirren, ardından çıktığı 6 maçı da kaybetmedi. Son 3 haftada 3 galibiyet alan St Mirren, Rangers karşısında da çıkışını sürdürmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta Ross County deplasmanına çıkan St Mirren, karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı. Bu sezon 3 golle takımını taşıyan Brophy, Ross County deplasmanını da boş geçmedi. Bununla birlikte, St Mirren, bu sezon kendi evinde sadece 1 galibiyet alabildi.

Rangers Bu Sezon Yarışı Koparabilecek mi?


Geçtiğimiz sezon ezeli rakibi Celtic önünde açık ara şampiyon olmayı başaran Rangers, bu sezona beklendiği gibi başlayamadı. Puan tablosunun halen zirvesinde yer alan Rangers, buna rağmen oyun olarak biraz daha geri gitmiş görünüyor. 

Geçtiğimiz hafta Hearts’ı konuk eden Rangers, mücadelede ilk yarının sonlarında bulduğu golle öne geçti. Bununla birlikte ikinci yarı girdiği fırsatları gole dönüştüremeyen Rangers, son dakikada yediği golle 1 puana razı gelmek zorunda kaldı.

St Mirren Ligde Rangers’a 2016 Yılından Bu Yana Gol Atamıyor


St Mirren ile Rangers arasında oynanan maçlarda Rangers’ın üstünlüğü dikkat çekiyor. İskoçya Lig Kupası mücadelesinde rakibini geçen St Mirren, Premiership’te rakibine gol atamadı. 2016 yılında bir alt ligde karşılaşan iki ekibin mücadelesi 2-2 bitmiş ve St Mirren bu tarihten sonra oynadığı lig maçlarında Rangers’a gol atamamıştı.

Ligin formda ekiplerinden St Mirren ile Hearts beraberliğini unutturmak isteyen Rangers arasındaki bu mücadeleyi, Pazar günü 14.00’ten itibaren Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.