22-23-24 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

21.10.2021 - 20:07

22-23-24 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Derbilerin oynanacağı 22, 23 ve 24 Ekim tarihlerinde öne çıkan maçları ve haftanın şifresiz karşılaşmalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü maç programı biraz sönük kalıyor. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde sıralanıyor:

20.00 CSKA Moskova-Olympiakos: Euroleague’de haftanın kritik karşılaşması Moskova’da oynanacak. Şampiyonluk adaylarından CSKA ile bu sezon daha yukarılarda olacağının sinyallerini veren Olympiakos arasındaki bu mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Barcelona-Zenit: Geçtiğimiz sezon play-offta eşleşen iki ekip normal sezonda karşı karşıya geliyor. Zenit’in geçen sezon Barcelona’yı zor durumlara soktuğunu görmüştük. Yine benzer bir kalitede maç bekliyoruz. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından takip edebilirsiniz.

22.00 Arsenal-Aston Villa: Sezonun geri kalan bölümünde ne oynamak istediği tam olarak belli olmayan ekiplerden biri Arsenal. Geçtiğimiz hafta Crystal Palace karşısında sorun yaşadılar. Oyun olarak hiçbir varlık gösteremedikleri maçta 1 puan aldılar. Aston Villa ise Arsenal’ın edilgen oyununu cezalandırabilecek bir ekip. Bu da keyifli bir maçı beraberinde getirebilir. Bu mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü birbirinin üstüne basan karşılaşmalar bulunuyor. Eğlenceli geçmeye aday karşılaşmalar şu şekilde:

19.00 Göztepe-Trabzonspor: Geçtiğimiz hafta Göztepe’nin deplasmanda oynadığı oyun, gelecek adına umut verdi. Farklı bir düzende çıktıkları maçı da 2-1 kazandılar. Trabzonspor ise Fenerbahçe galibiyeti sonrasında Göztepe maçını da kazanarak farkı en azından korumak istiyor. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.15 Anadolu Efes-Galatasaray: BSL’de haftanın maçında Anadolu Efes’in konuğu Galatasaray. Oynanan oyun şu zamana kadar basketbolseverleri tatmin etmese de Efes’in bir yerde toparlayacağı aşikar. Galatasaray’ın da son derece yüksek tempolarda oyun oynaması bu mücadeleyi keyifli hale getiriyor. Bu ilgi çekici mücadelenin adresi, Tivibu Spor 2.

21.45 Bologna-Milan: Ligin keyifli oyunlarından birine imza atan Bologna, güçlü Milan’ı konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta yaptığı geri dönüş, öncesinde yaşadığı sorunlar Milan ile ilgili soru işaretlerini beraberinde getirdi. Rakibi boğabilen Bologna karşısında ne yapacakları S Sport ve S Sport Plus platformunda yanıt bulacak.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü futbolseverler futbola doyacak. İtalya’da Roma-Napoli ve Fransa’da Marsilya-PSG maçlarını dışarıda bırakmak durumunda kaldık. Listeye aldığımız karşılaşmalar ise şu şekilde.

17.15 Barcelona-Real Madrid: Barcelona’nın da Real Madrid’in de eski gücünde olmadığı aşikar ama El Classico her zaman El Classico’dur. Yine oldukça keyifli bir maç bekliyoruz. Bu mücadeleyi, Spor Smart ile birlikte S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz. 

18.30 Manchester United-Liverpool: Ole Gunnar Solskjaer’in kendini kurtarma maçı olabilir. Yola devam edilecek şeklinde açıklamalar yapılsa da Liverpool’a mağlup olunması, Solskjaer’in Manchester United’a veda etmesi anlamına gelebilir. Öte yandan Liverpool’da Salah şov devam ediyor. Tempolu ve keyifli geçmeye aday bu mücadeleyi, S Sport ile birlikte S Sport Plus platformunda izleyebilirsiniz.

21.45 Inter-Juventus: İşin doğrusu temponun çok yükseleceği bir maç beklemiyoruz ama gerginlik üst seviyede olacak. Özellikle erken bir golde maçın sertlik açısından çığırından çıkabileceğini tahmin ediyoruz. İtalya’nın birçok kişiye göre en büyük maçı olan Inter-Juventus karşılaşmasını, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1. Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da Cumartesi 13.00’te Gaziantep Basket-Pınar Karşıyaka ve 18.00’de Bursaspor-Fenerbahçe Beko mücadeleleri ekranlara gelecek. TBL’de ise Cuma günü 18.00’de Bornova Belediye-OGM Orman maçı naklen yayınlanacak. Basketbol maçlarının yanında voleybolda TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi maçlarının heyecanı da TRT Spor Yıldız’da yaşanacak.

A Spor, Cumartesi 17.00 seansından Leeds United-Wolves maçını şifresiz olarak ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki maç bu ekranlardan şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak.

Uçankuş TV ekranlarında İskoçya Premiership’ten en az bir maçın şifresiz olarak futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Cadiz-Alaves: D-Smart Youtube
Zenit-Spartak Moskova: Russian Premier Liga Youtube
La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 
USL Championship: USL Championship Youtube
Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube
Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube
Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube
Kadınlar Basketbol 2. Ligi: TBF Youtube
Hollanda Eredivise: VOLE Mobil Uygulama
TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Youtube
TVF Erkekler 1. Lig: TVF Youtube
TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Youtube
TVF Erkekler 2. Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.