Ajax-Beşiktaş ile Fenerbahçe-Olympiakos Şampiyonlar Ligi Maçlarını CBC Sport Yayınlayacak

28.09.2021 - 14:08

Ajax-Beşiktaş ile Fenerbahçe-Olympiakos Şampiyonlar Ligi Maçlarını CBC Sport Yayınlayacak

Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nin Azerbaycan’daki yayıncısı CBC Sport, haftanın programını açıkladı. Bugün 19.45’teki Ajax-Beşiktaş ve Perşembe 19.45’teki Fenerbahçe-Olympiakos maçları, CBC Sport ekranlarında olacak.

Azerspace uydusu üzerinden yayın yapan CBC Sport, haftanın programını açıkladı. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nden birçok mücadele yine CBC Sport ekranlarında olacak. CBC Sport’ta yayınlanacak maçlar arasında bugün 19.45’teki Ajax-Beşiktaş ve Perşembe 19.45’teki Fenerbahçe-Olympiakos maçları da yer alıyor. 

Beşiktaş Birçok Eksikle Amsterdam’da


Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçta Borussia Dortmund’a mağlup olmuştu. Bu mücadelenin ardından sakatlıklarla boğuşmak durumunda kalan Beşiktaş, Amsterdam’a 13 eksikle gitti.  Eksikler yüzünden kadro oluşturmakta zorlanan Beşiktaş’ta Sergen Yalçın, stoperde N’Sakala’ya görev vereceğini açıkladı.

Ajax ise son dönemin en formda ekiplerinden biri. Son 4 maçta toplam 22 gol atan Ajax, grupta da ilk maçını kazanmayı başarmıştı. Ajax’ın bu maçı da kazanması, gruptan çıkmak için dev bir adım atması anlamına gelecek.

Ajax-Beşiktaş maçının yanı sıra 3 Şampiyonlar Ligi maçı da CBC Sport ekranlarında olacak. Haftanın programı şu şekilde:

Salı 
19.45 Ajax-Beşiktaş
22.00 PSG-Manchester City

Çarşamba
19.45 Atalanta-Young Boys
22.00 Juventus-Chelsea

Fenerbahçe-Olympiakos Maçı CBC Sport’ta


İlk Avrupa Ligi haftasında Frankfurt - Fenerbahçe mücadelesini ekranlara taşıyan CBC Sport, Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında da Fenerbahçe’nin maçını ekranlara getireceğini açıkladı. Perşembe günü 19.45’teki Fenerbahçe - Olympiakos mücadelesini, CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Marsilya - Galatasaray mücadelesi, ise Omania-Karabağ karşılaşmasıyla aynı saatte olduğu için CBC Sport yayın akışına dahil edilmedi. CBC Sport’un Perşembe günü yayın akışı şu şekilde:

Perşembe
19.45 Fenerbahçe-Olympiakos
22.00 Omania-Karabağ 

Yayınlar Önümüzdeki Haftalarda Devam Edecek


Şampiyonlar Ligi yayıncısı CBC Sport, önümüzdeki haftalarda yayınlarına devam edecek. Türkiye’den de izlenebilen kanalın gelecek haftalarda da Türk takımlarının maçlarını ekranlara taşıması bekleniyor.