Avni Yıldırım-Dominik Ameri Canlı İzle S Sport Plus LİNK

25.09.2021 - 18:43

Avni Yıldırım-Dominik Ameri Canlı İzle S Sport Plus LİNK

Avni Yıldırım-Dominik Ameri maçı canlı izle, Avni Yıldırım-Ameri maçı bedava izle, Bedava S Sport Plus Avni Yıldırım-Ameri maçı izle gibi aramaların Google’da yapıldığı biliniyor. Yeni sıkletinde ilk maçına çıkacak olan Avni Yıldırım’ın Alman boksör Dominik Ameri önünde yapacaklarının yanıtı 22.00’de S Sport Plus’ta verilecek. Cumartesi 22.00’den itibaren bu mücadeleyi S Sport Plus’ta takip edebilirsiniz.

AVNİ YILDIRIM DOMİNİK AMERİ MAÇI CANLI İZLEMEK BURAYA TIKLAYIN

Avni Yıldırım Ameri
Avni Yıldırım-Dominik Ameri Canlı İzle LİNK


Avni Yıldırım-Dominik Ameri canlı izle LİNK! Avni Yıldırım, Canelo Alvarez yenilgisi sonrasında ilk kez ringlerde. Boks galasında Alman Dominik Ameri ile karşılaşacak olan Avni Yıldırım’ın bu müsabakada neler yapacağının yanıtı S Sport Plus’ta verilecek. S Sport Plus üyelik aşamasını tamamlayan herkes, Cumartesi 22.00’deki Avni Yıldırım-Dominik Ameri karşılaşmasını naklen izleyebilecek.


Avni Yıldırım 25’inci Galibiyetinin Peşinde


Orta sıklet boksör Avni Yıldırım, Cumartesi günü boks galasında Alman boksör Dominik Ameri'ye karşı 27'ci maçına çıkacak. Canelo Alvarez yenilgisinin ardından ilk kez ringlerde yer alacak Yıldırım, karşılaşmayla ilgili iddialı konuştu. Süper orta sıkletten orta sıklete geçi yapan Yıldırım, 72,5 kilo olan orta sıklette dünya şampiyonluğu hedefine ulaşmak istiyor.


30 yaşındaki başarılı boksör kariyerinde, 13'ü nakavt olmak üzere 24 galibiyeti ve iki mağlubiyeti bulunuyor.


Menajerliğini Ahmet Öner'in yaptığı Yıldırım, Hamburg’daki Universum Boks Kulübü Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında “Öncelikle bana kendi spor salonunda antrenman yapma imkânı sunan Universum Boks Kulübü başkanı İsmail Özen Otto ve menajerim Ahmet Öner teşekkür ediyorum. Universum Boks Kulübü profesyonelce çalışıyor, sıcak aile ortamı ve güzel bir atmosfere sahip. Bu maça günde iki antrenman yaparak hazırlandım ve kendimi çok iyi hissediyorum.” açıklaması yaptı.


Boks Yayınları 18.00’de Başlayacak


S Sport Plus’ta yayınlanacak Avni Yıldırım-Dominik Ameri mücadelesi öncesinde birçok müsabaka oynanacak ve S Sport Plus bu karşılaşmaları boksseverlerle buluşturacak. S Sport Plus’ın yayınlara Cumartesi 18.00’de başlaması bekleniyor.
Süper orta sıkletten orta sıklete geçiş yapan Avni Yıldırım ile Dominik Ameri arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi 22.00’den itibaren S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.