CANLI BOKS MAÇI İZLE Anthony Joshua-Oleksandr Usyk LİNK

25.09.2021 - 18:42

CANLI BOKS MAÇI İZLE Anthony Joshua-Oleksandr Usyk LİNK

Anthony Joshua-Oleksandr Usyk maçı canlı izle, Joshua-Usyk maçı bedava izle, Joshua-Usyk bedava boks maçı izle, Joshua Usyk maç linki gibi aramaların Google’da arttığı biliniyor. Cumartesi günü Londra’da unvan maçına çıkacak Joshua ve Usyk’in bu dev kapışması, DAZN platformundan naklen yayınlanacak. 22.00’ten itibaren DAZN platformuna üye olan herkes, karşılaşmayı izleyebilecek.

JOSHUA-USYK MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Joshua Usyk Canlı İzle

Joshua-Usyk Maçı Canlı İzle LİNK

Joshua-Usyk canlı izle LİNK! Londra’da Tottenham Hotspur Stadyumu’nda gerçekleşecek Joshua-Usyk kapışmasının adresi DAZN platformu oldu. Netflix’in spor platformu olarak ünlenen DAZN üyesi olan herkes, karşılaşmayı izleyebilecek. Türkiye’den üye kabul eden platformun aylık üyelik tutarı 16 TL. Sizler de DAZN üyesi olarak senenin en büyük kapışmalarından biri olan Joshua-Usyk kapışmasını izleyebilirsiniz.

İki Olimpiyat Şampiyonu Karşı Karşıya

Anthony Joshua, Londra 2012 olimpiyatlarında şampiyon olmuştu. Rakibi Usyk de aynı yıl farklı bir sıklette şampiyon olmayı başardı. Olimpiyatların 9 yıl sonrasında ağır sıklet unvan maçında bu iki isim karşı karşıya gelecek. Senenin en büyük maçlarından biri olarak görülen Joshua-Usyk mücadelesini, DAZN platformundan takip edebilirsiniz.

Fury Joshua’yı Destekliyor

Boksun eğlenceli isimlerinden Tyson Fury, Cumartesi günü Las Vegas'ta Anthony Joshua ile Oleksandr Usyk'in unvan maçını seyredecek. Merakla beklenen karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Fury, mücadelede Joshua'yı destekleyeceğini söyledi ve şunları dile getirdi:

“Joshua'nın kazanmasını istiyor muyum? Kesinlikle. Çünkü Usyk'i yenmem pek mantıklı gelmiyor. Usyk kazanırsa bize birkaç sterline mal olacak. Kesinlikle iyi bir dövüşçü. Joshua'nın zorlu bir dövüşü var. Bütün boks dövüşlerini tek tek izliyorum, bu yüzden tabii ki bir ağır sıklet şampiyonluk maçını izleyeceğim. Joshua'yı yenmeyi tercih ederim. Bu daha büyük bir kavga ve insanlar daha fazlasını görmek istiyor.”

Joshua-Usyk İzlemek İçin Türkiye’de DAZN Üyesi Olmak Gerekiyor

Geçtiğimiz yıllarda ağır sıklet boks müsabakalarını DMAX ve S Sport Plus ekranlara getiriyordu. S Sport Plus ve DMAX yine birçok müsabakayı ekranlara getirse de Joshua-Usyk mücadelesi DAZN platformundan naklen yayınlanacak.
Türkiye’ye aylık 16 TL’den üyelik açan DAZN platformunda şu an için sadece boks mücadeleleri ve spor belgeselleri yer alıyor. İlerleyen aylarda Joshua-Usyk ve benzeri etkinliklerle Türkiye’de daha popüler olmaları bekleniyor.